Facebook - официјална тема (новости, прашања, проблеми)

• Креатор на темата Креатор на темата viktordojran
  • Време на започнување Време на започнување
никој не забележа ???

32zq6vo.png

:pos2:

мене не ми е ништо ново, напротив, читам статуси од летоска веќе втор ден. :)

пс. со нетрпение ги чекам групите од типот на“вратете го стариот фејзбук’’, “да се собереме толку и толку души да се врати стариот фејзбук’’ и слично:):)

Добро на сите ви се смени фејсбукот? Кај мене сеуште е стариот... :(

НЕ ЗАЕБАВАЈ !.Најлесно е да го кажеш тоа.Секоја промена е добредојдена,па и оваа.Инаку искрено ,ми здосади да го гледам монотониот дизајн на Фејсот,без можност за персонификација(бои,дизајн итн.).Би сакал да кажам и дека овој новиов Фејс е пофункционален од стариот,само ќе треба малце време да се привикнеш.Затоа го поздравувам новиот дизајн на Фејсот и во иднина можност за промена на бои.

Мхм веќе има.

Таман кога ќе помислиш дека си видел сешто, ќе најдеш нова група на фејсбук. :)

Не е сменет ни кај мене, ама ова со статусите е ужас :хмм:

И кај мене не е ама како што гледам сите имаат проблеми со статусите

Никако ни е лош новиот изглед на Феjсбук

img91245572.jpg

400 милиони корисници и нов дизајн на Фејсбук

Интернет сервисот и друштвената мрежа Фејсбук припремиле нов редизајн на Фејсбук кој е во склоп со шестиот роденден. Од синоќа корисниците на Фејбук имаат нов дизајн на нивната омилена страна.

Новите промени, покрај визуелни вклучуваат и промени на функционалноста, така на пр. полето за пребарување е зголемено и преместено, можност да ги видите апликациите кои вие или вашите пријатели сте ги користеле и многу други работи.

Фејсбук официјално ја надмина границата од 400 милиони корисници и се етаблирал како најпопуларна друштвена мрежа на интернет.

Превземено од www.tocka.com.mk

За новиот изглед на ФБ ми е гајле исто колку за економската состојба во Зимбабве, така да а смениле а не смениле се` исто ми е, и така дневно по 5 минути поминувам на него :)

Добро бе само кај мене ли уште не е сменето????

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom