Facebook - официјална тема (новости, прашања, проблеми)

110%ЗеленоБел

Слобода за навивачите!
Член од
26 декември 2009
Мислења
638
Поени од реакции
33
И кај мене не е сменет, ама нешто се заеба :) Вада статуси од пред пола сат, сат... никако нови. :toe:

T

Tetro

Гостин
серверот им е преоптеретен, ке се справат со тоа наскоро, а од мај очекувајте да се плака за користење на фејсбуков, :helou:

Член од
31 октомври 2008
Мислења
42
Поени од реакции
1
серверот им е преоптеретен, ке се справат со тоа наскоро, а од мај очекувајте да се плака за користење на фејсбуков, :helou:
Од кај па сега ова дека ќе се плаќа од мај :jaj: Јас чисто сумљам ама ако почне да се плаќа сите ќе се откажат - тоа е повеќе од јасно :toe:

Е

експерт

Гостин
Од кај па сега ова дека ќе се плаќа од мај :jaj: Јас чисто сумљам ама ако почне да се плаќа сите ќе се откажат - тоа е повеќе од јасно :toe:
Нема да се плаќа туку ќе се воведат Facebook credits, односно веќе воведени се. Со нив ќе можеш да си купуваш подароци и работи на игрите. И наместо Like или коментар на статусите, линковите или квизовите, на пријателите ќе можеш да им дадеш по некој кретит, за да си купат кафе на Покер.

\

iksimkd

ШшшШшшШ...
Член од
31 јули 2007
Мислења
5.000
Поени од реакции
2.184
Мене лично некако ми се допаѓа новиот изглед, по фенси е. Сеуште не сум навикнат на него но мислам дека ќе добие позитивни критики.:smir:

Е

експерт

Гостин
Нема да се плаќа туку ќе се воведат Facebook credits, односно веќе воведени се. Со нив ќе можеш да си купуваш подароци и работи на игрите. И наместо Like или коментар на статусите, линковите или квизовите, на пријателите ќе можеш да им дадеш по некој кретит, за да си купат кафе на Покер.

\
еве го

Член од
19 септември 2005
Мислења
5.616
Поени од реакции
180
Единствено ми недостигаше Status updates.

Но и за тоа има решение: Овој линк ставете го во букмаркс и решен проблем

Г

Грејвдигер

Гостин
Ако не сте приметиле, додека сте вклучени и ви стига известување долу во левиот ќош ви се појавува правоаголниче со известувањето за коментар или било што, баш синоќа додека бев вклучен го видов... (Y)

Член од
7 март 2009
Мислења
1.161
Поени од реакции
827
За новиот дизајн на Фејсбуков

НЕ ЗАЕБАВАЈ !.Најлесно е да го кажеш тоа.Секоја промена е добредојдена,па и оваа.Инаку искрено ,ми здосади да го гледам монотониот дизајн на Фејсот,без можност за персонификација(бои,дизајн итн.).Би сакал да кажам и дека овој новиов Фејс е пофункционален од стариот,само ќе треба малце време да се привикнеш.Затоа го поздравувам новиот дизајн на Фејсот и во иднина можност за промена на бои.

Kajgana Shop

На врв Bottom