110%ЗеленоБел
Слобода за навивачите!
- Член од
- 26 декември 2009
- Мислења
- 638
- Поени од реакции
- 33
И кај мене не е сменет, ама нешто се заеба Вада статуси од пред пола сат, сат... никако нови.
и кај мене е исто гледам напишано вчера во 16:46 хахахахаИ кај мене не е сменет, ама нешто се заеба Вада статуси од пред пола сат, сат... никако нови.
Од кај па сега ова дека ќе се плаќа од мај :jaj: Јас чисто сумљам ама ако почне да се плаќа сите ќе се откажат - тоа е повеќе од јасносерверот им е преоптеретен, ке се справат со тоа наскоро, а од мај очекувајте да се плака за користење на фејсбуков, :helou:
Нема да се плаќа туку ќе се воведат Facebook credits, односно веќе воведени се. Со нив ќе можеш да си купуваш подароци и работи на игрите. И наместо Like или коментар на статусите, линковите или квизовите, на пријателите ќе можеш да им дадеш по некој кретит, за да си купат кафе на Покер.Од кај па сега ова дека ќе се плаќа од мај :jaj: Јас чисто сумљам ама ако почне да се плаќа сите ќе се откажат - тоа е повеќе од јасно
еве гоНема да се плаќа туку ќе се воведат Facebook credits, односно веќе воведени се. Со нив ќе можеш да си купуваш подароци и работи на игрите. И наместо Like или коментар на статусите, линковите или квизовите, на пријателите ќе можеш да им дадеш по некој кретит, за да си купат кафе на Покер.
\
Да и кај мене го има. ГОЛЕМА ГЛУПОСТ ОД ФЕЈСБУК! :nenene:еве го
НЕ ЗАЕБАВАЈ !.Најлесно е да го кажеш тоа.Секоја промена е добредојдена,па и оваа.Инаку искрено ,ми здосади да го гледам монотониот дизајн на Фејсот,без можност за персонификација(бои,дизајн итн.).Би сакал да кажам и дека овој новиов Фејс е пофункционален од стариот,само ќе треба малце време да се привикнеш.Затоа го поздравувам новиот дизајн на Фејсот и во иднина можност за промена на бои.СРАЊЕ!