Facebook - официјална тема (новости, прашања, проблеми)

• Креатор на темата Креатор на темата viktordojran
  • Време на започнување Време на започнување
Подобар е од стариот.

Like. XD

ќе видиме, дали е подобар? не е подобар кај мене, не ми се допаѓа сега за сега, се навикнав да го користам стариот стил. треба да направат повеќе стилови за избор, и кој сакаш, тој да го користиш.

Мене ми е стариот, не се замарам со изгледот на фејсбук. И да не најгрда форма, пак ќе се навикнеме на него. :icon_lol:

Нема никаков нов изглед, ги преместиле работите горе во десниот ќош и плус ти ка
ува на почетната страна дел од пријателите кои ти се онлајн. Глупости живи колку на работа да се најдат и да кажат, еве сменивме нешто. Циганска работа.

ќе видиме, дали е подобар? не е подобар кај мене, не ми се допаѓа сега за сега, се навикнав да го користам стариот стил. треба да направат повеќе стилови за избор, и кој сакаш, тој да го користиш.

И да се претвори во hi5 со сликички и срценца?

и кај мене уште не е сменет, ама подобро ке било да напраеле да може да се мења :)

farmvillejpg.jpg

4wl94osf.jpg

4l5xkn76.jpg

Икони за Барања, пораки и известувања, се вклучуваат веднаш кога има нешто ново што не сакаш да го пропуштиш.

7yem4681.jpg

Вклучени пријатели ви овозможува брз пристап за Разговор со пријателите кои се вклучени. За да ги смените прилагодувањата, одете на Facebook Разговор на долната лента.

Сеа ја глеам темава иначе ја играм и ја 61 левел сум утре ќе напраам слика од фармата.
farmville.bmp

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom