Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Кајгано

Ги знаеш оние две грмушки големи кои јас ги нарекував моите веѓи?
Е па кајги како да ти кажам веќе ги нема , не не се оформени само и потсуредени поткрастени туку ГИ НЕМА , сеа се тенки линии .
Ме нападна другар ми со чупалицата и ме исчупа , брз е у пм дур да се свестиш веќе пола веѓа отишла човек да не му дава чупалица у рака опасен е со неа .

Сеа не можам да го напраам мојот опасен поглед убица , веѓата не е доволно долга и голема. Порано коа ќе ја подигнев и ќе го направев the look слушав у позадина : стрш ... и го гледав стравот во очите на жртвата
Сеа коа ќе се обидам да го направам the look се слуша само : мјау ...:(

П.С. сериозно разочарана...

кајгано
сега си дојдов пред малку оти заврна надвор. знаеш каква шанса сум имал ејјјј :vozbud::vozbud: ама ете заврна и не беше се како што треба. инаку денеска поголем дел од денот сум дома оти надвор се истури и дури и вечерва ми заеба се ама ако. за утре незнам се уште што како ќе правам, инаку вратов ме боли :jaj: не можам да се вртам ни десно ни лево ни главава можам наназат да ја завртам :nesum: утре ако не ме подотпушти незнам што да правам. а да те прашам имаш јадено баклава со сол???? немаш??? епа ја имам :nesvest: ај чао ми се повраќа од муабетов :back:

ПМС... ај бе жити мене фак оф! :nerv: Менувам расположенија како вентилатор ставен на најјако да дува, ова вака не иде. Си плачам,па после уште со солзи се газам од смеење, па после хистеришам, па после се мазам. Не им е лесно на оние околу мене во вакви периоди дефинитивно.

...дива јагода...

...дива јагода...
јагода? што е со детелината? еволуција?
океј нбм...(народна банка на рм)

Мури

koga ke porasnam sakam da bidam Optimus Prime!! :vozbud: :vozbud: :vozbud:
очигледно е што правев до сега, нели?

следен филм ќе ми биде Street Fighter...нејке брат ми да е у близина кога ке заврши филмот...
едит: Сакам дедо мраз да ми донесе екшн-мен...

Леси секоаш се враќа дома, а ја секоаш ти се враќам тебе. Бар у екстремно досадни моменти.
Како овој моменталниов.
Шта да кажем, паре су скупе, паре нема, али битно вчера дрмав газови на сељачкото. Потсети ме никоаш веќе да не застанувам до пејачот за да не би пала у искушење да му го зиам микрофонот од рука.
Постојат фото докази што сакам да се запалат.
Али све у име на добар провод. Знаеш дека најбољи весеље моменти се увек тие сељачките поради кои се каеш утредента на трезно.
Од „бунар“ чоек да се прејаде воќе. Мама би се гордеела со мене. Јаболко си е јаболко, макар насисано со вино.
Е, а иначе тапа период. Више скоро месец како сум невработена и мислам ќе полудам. Иам превише слободно време, а премалце средства да го испунуем. Барам работа, ама само у теорија. У пракса ме мрзи да шетам по локали.
А дужна сум ко Грк. Ко ќе ми стегнат една тужба од комерцијална... Кујзнае како идат тие работи.
А и Фејсбук више не е тоа шо беше. Го измрцварија нешо хоумпејџот. Домаќата страница, да речам.
Него, има и добри вести. Ја, као невработена пензионерка со очигледно недоволни факултетски обавези (море ќе видиме коа ќе почне колоквиумска на 8ми), од пуста досада се з`гнав, го спретнав газов и си го средив собичето у подрум. Реновејшн туто комплето. Ти текиња колку време се спремав да го средам? Од летото. Многу е јако дека е у ист двор со мојата куќа, ама надвор од неа, па практично више не живеам дома. :icon_lol: Не, битното е шо иде зима, а ладно е надвор да се дреме. Пари за дискачи нема, мора негде да се скупљаме со френдиците. Сеа иде акција на донирање стар мебел при што секоја френдица ќе ископа нешто од дома и ќе придонесе кон уредувањето на нашиот зимски дом. Го крстив Клубче. Многу му се радувам. Иам телевизор без собна антена и мини библиотека, како и простор за мини-бар, што сеа за сеа ја содржи само ракијата на баба ми. Опасна ракија е тоа, за прашина бришење е џам, само баба ми може да ја пие. Тате ќе ми инсталира мини ќумбенце за да ме грее и ќе биде онакво ултра романтично. И као љубовно гнездо може да служи собулето.
Е веце неам, ама иам двор со трева.
И превише слободно време, аген :/
Идам да отстранам масноча од коса, па да си легињаме а?

драга моја ја само да те информишем прв , може нема да му текни на другите под и над мене

утре че се дружиме еден саат поече
time.bmp

да не забораиш да си го вратиш и ти назад,да не те мислам и тебе

ае доста гом*а јадев за денеска

:smir::helou:

ааааааа да , ми помина главоболката :vozbud: то је све за данас

ооој не сум пишал одамна па шо да пишам секој ден исто денес станав учев по малку пројде време па отидоф у кафана малце на пиење и тоа,така ми пројде денов

Мури

пред да си легнам...
да ти се изјаснам...

NOISIA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

а и пендулум ќе имаат настап у германија....а да летнам до таму?

иначе, 03:03, традицијата продолжува...

Драгааа ...

Влатко и Сергеј - убитачна комбинација :vozbud::vozbud::vozbud::vozbud: знам малце чудноо што сега сум дома ама другарка ми почна да повраќа и лошо и беше па излеговме порано. Батали тоа, преубаво беше. Пола саат Влатко + саат ипол Сергеј = мераци. Криво ми е најубавите песни не ги слушнав :-(
Сега ќе си легнам и се надевам ќе ги сонувам песните :pipi::pipi:

Добра ноќ
:smir::smir::smir::smir:

Драга..

По многу време еве повторно ти пишувам .. Си дадов малку одмор и тоа е..

Поздрав..

Драга Кајг

не знам навистина не сфакам, од кај ме најде...ама баш мене..од кај ме фати од каде ли ме стигна, како можеше мене да ме погоди.. зошто ЈАС морав да наврнам вчера :(

Каги...малце ме заболува глава, ама малце. Инаку вчера вечерта беше прекрасна. Бевме со мојата поубава половина на вечера, во убав амбиент, со нашите омилени закуски :). Среќа дождот престана па слободно се шетавме во централното градско подрачје. Сега малце да ја испробам новата ФИФА, а ус пат ја играм и NIBIRU. Ај чао.

Кајг, me again :)

Денес времето беше како создадено да не се прибереш дома. Обожавам вакво време...ни топло ни ладно..со тенка јакничка или лајт дуксче немаш гајле :)
Му правеа реинсталејшн на компјутеров и баш ми е мило што цел ден се шлаев во центарот на градот со мрак (која сега си лупа глава од зид пошо компјутерот и е расипан xD).
И по макотрпната долговремена порага на таа реге капа, што како проклетство да ме мавнало, не можам да ја најдам по скопскиве продавниви решив да ги земам работите во свои раце! (и во рацете на баба ми :wink:) Купив волница и утре идам кај неа да ми ја сплете јејејјее:vozbud:си купив беџ од југотон со Боб Марлии..се радуваам!:je:
Уште и се лутам на мрак затоа што не сакаше да се смениме со играчките од киндер јајцата:angry3: :pos2: ако ..ако се праи важна....хуху
едвај чекам да идам вечер на металооот..се собираме скоро цел клас ке биде лом!..мора да биде :)

и то! =)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom