Необични работи кои ги привлекуваат жените

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Добро де Дивне, ти во сите интересни сексуални теми на форумов си изјавила дека се гадиш од нешто. Ем од пот, ем од семе, ем од аналка... Побогу, каков секс имаш ти? Со трансмисија на мозочни бранови? :)

Ни едно од трите, рецимо, не е точно. Значи уше еден утнат стереотип/предрасуда.(аналитичко размислување нема знак еднакво со утнат интимен живот)
(и пак се останува на оној муабет за безвезе генерализации кои се прават у квази-квази истражувања и космополитан лајк статии од овој тип)
Многу загради бе ада, си го утнала начинот на доловување на поента :)

постојат и многу други карактеристики кои жените ги сметаат за привлечни и секси, а голем дел од мажите воопшто не се ни свесни за нив.

Лузни

Цвеќиња

Пот

Седа коса

Очила
Лузна немам, имав една на ногата ко паднав од точак али не се гледа убо не привлекува внимание. Цвеќиња... имам еден кактус во купатило го чувам... ништо посебно, Пот... ја сум чоек ентелектуалец и не потам, Седа коса... има по некое влакно седо али треба ептен да се доближи чоек за да забележи, Очила... се важат оние за сонце??

А дали пиши нешто за пршата... неја ја имам доста. Можи на прша ќе фатам женска??

Добро де Дивне, ти во сите интересни сексуални теми на форумов си изјавила дека се гадиш од нешто. Ем од пот, ем од семе, ем од аналка... Побогу, каков секс имаш ти? Со трансмисија на мозочни бранови? :)

Ако не па, дај да ја прекрстиме темава.
Иначе не сум 3годишна, што значи да, знам што е секс и што сакам кога го имам. Кога ќе престаниш да мислиш дека голтањето и аналката се врвните задоволства, јави се да ти ги кажам сите останати. Mwah!

Нели последниот збор во насловот е жени (во членувана форма)? Што се тискаат девојчиња и девојки да одговараат, не ми е јасно? Све е точно, сосе цвеќињата.
И би додала - по некое животинче да сака запотениот, скарфејс со наочари, не би било на одмет.

pot455.jpg

Освен тело "ала Бекам" и фацка слична на Џони Деп, постојат и многу други карактеристики кои жените ги сметаат за привлечни и секси, а голем дел од мажите воопшто не се ни свесни за нив.

Психолозите потсетуваат дека голем дел од мажите воопшто не се свесни за голем број интересни детали од своето тело и животен стил кои тие самите ги сметаат за непривлечни, а всушност се магнет за жените. Некои од нив во женските очи имаат навистина подлабоко значење, како софистицираност, мистичност, острина и тн... Еве неколку необични работи кај мажите кои го привлекуваат женскиот пол:

Лузни
Според испитувањата, жените ги поврзуваат лузните со здравје и храброст. Тие покажуваат дека мажот е силен и безстрашен. Лузните даваат значителна доза на машкост и мистичност, што жените секогаш го сметаат за секси и привлечно.

Цвеќиња
Доколку има, жените секогаш забележуваат како мажот се грижи за цвеќињата во својот дом. Според нив, тие може да проценат колку е тој грижлив и внимателен спрема останатите околу него. Според британскиот магазин за мажи "Nuts", во анкетата спроведена на над 1.500 жени, најголема популарност добиле мажите кои водат грижа за природата и цвеќињата во домот. Оддвојте 30 минути за да го подобрите животот на цвеќињата во својот дом, а со тоа ќе го подобрите и својот сексуален живот.

Пот
Да, иако многумина мажи се трудат да ја избегнат, потта може да биде привлечна за жените. Не велиме дека треба да заборавите на тушот, но воопшто не е на одмет почесто да изведувате спортски активности заедно со вашата партнерка. Се' е тоа хемија, а потта е составен дел од природниот мирис на мажот кој ја привлекува жената.

Научниците од Универзитетот Калифорнија откриваат дека со машката пот се лачи состојката андростадиенон, која предизвикува зголемено лачење на хормони и сексуална возбуда кај жените.

Седа коса
Имате бели влакна,а само 30 години? Заборавете на бојата за коса - белите влакна одамна не се резервирани само за дедовците. Според истражувањата, дури 72% од жените сметаат дека седата коса кај помладите момци е секси.

Очила
Не е никава тајна дека интелигентните мажи го привлекуваат спротивниот пол. А носењето на очила дефинитивно ќе ви даде впечаток на интелигентен маж.

Колку повеќе интелигентно изгледате, толку имате поголеми шанси за интелектуална стимулација на жените. Ако до сега ви изгледале бубаторски, потрудете се да заборавете на тоа. Жените ги сметаат очилата за секси.
Ова деефинитивно не пали кај оние што се сингл.
Не можеш да привлечеш женска со ништо од овде што е напишано.

Сето ова може да биде точно кај оние што се во врска или што се меркаат и симпатизираат еден со друг.
Инаку,кај некој што не го познаваш прв пат го гледаш...нема шанса да те привече неговата пот или лузна,т.е треба да постојат некакви чувства-страст,љубов или физичка привлечност.
п.с мене ме привлекува потта кај моето либе:kesa:

Ако не па, дај да ја прекрстиме темава.
Иначе не сум 3годишна, што значи да, знам што е секс и што сакам кога го имам. Кога ќе престаниш да мислиш дека голтањето и аналката се врвните задоволства, јави се да ти ги кажам сите останати. Mwah!
Кои се Дивне? Постои барем некаков контакт во твојата замисла за секс? :)

И темава е за необичните работи кои ги привлекуваат жените, а не обичните - кои ги привлекуваат обичните жени. И нормално дека не може да ја привлекува секоја жена баш се' од ова погоре , ама сите работи во одредена ситуација може да им се видат привлечни на жените. Мене стварно ме чуди како тебе ништо од ниту една секш'ли-рилејтед дискусија не те привлекува, па затоа и те прашав „каков секс имаш?“.

И никогаш не сум рекол дека аналката е врвно задоволство. Ама оралката да :)

Ова деефинитивно не пали кај оние што се сингл.
Не можеш да привлечеш женска со ништо од овде што е напишано.
Е да бе, неможеш. Со самото тоа што некои жени погоре потврдија дека може, значи дека не знаеш многу околу привлекување :)

pot455.jpg

Освен тело "ала Бекам" и фацка слична на Џони Деп, постојат и многу други карактеристики кои жените ги сметаат за привлечни и секси, а голем дел од мажите воопшто не се ни свесни за нив.

Психолозите потсетуваат дека голем дел од мажите воопшто не се свесни за голем број интересни детали од своето тело и животен стил кои тие самите ги сметаат за непривлечни, а всушност се магнет за жените. Некои од нив во женските очи имаат навистина подлабоко значење, како софистицираност, мистичност, острина и тн... Еве неколку необични работи кај мажите кои го привлекуваат женскиот пол:

Лузни
Според испитувањата, жените ги поврзуваат лузните со здравје и храброст. Тие покажуваат дека мажот е силен и безстрашен. Лузните даваат значителна доза на машкост и мистичност, што жените секогаш го сметаат за секси и привлечно.

Цвеќиња
Доколку има, жените секогаш забележуваат како мажот се грижи за цвеќињата во својот дом. Според нив, тие може да проценат колку е тој грижлив и внимателен спрема останатите околу него. Според британскиот магазин за мажи "Nuts", во анкетата спроведена на над 1.500 жени, најголема популарност добиле мажите кои водат грижа за природата и цвеќињата во домот. Оддвојте 30 минути за да го подобрите животот на цвеќињата во својот дом, а со тоа ќе го подобрите и својот сексуален живот.

Пот
Да, иако многумина мажи се трудат да ја избегнат, потта може да биде привлечна за жените. Не велиме дека треба да заборавите на тушот, но воопшто не е на одмет почесто да изведувате спортски активности заедно со вашата партнерка. Се' е тоа хемија, а потта е составен дел од природниот мирис на мажот кој ја привлекува жената.

Научниците од Универзитетот Калифорнија откриваат дека со машката пот се лачи состојката андростадиенон, која предизвикува зголемено лачење на хормони и сексуална возбуда кај жените.

Седа коса
Имате бели влакна,а само 30 години? Заборавете на бојата за коса - белите влакна одамна не се резервирани само за дедовците. Според истражувањата, дури 72% од жените сметаат дека седата коса кај помладите момци е секси.

Очила
Не е никава тајна дека интелигентните мажи го привлекуваат спротивниот пол. А носењето на очила дефинитивно ќе ви даде впечаток на интелигентен маж.

Колку повеќе интелигентно изгледате, толку имате поголеми шанси за интелектуална стимулација на жените. Ако до сега ви изгледале бубаторски, потрудете се да заборавете на тоа. Жените ги сметаат очилата за секси.
Гледам дека форумџикиве се разликуваат бааѓи од жениве на кои што е правна анкетава дојдов до еден заклучок!

Необични работи што ги привлекуваат форумџиките!

Корисничко име

Според испитувањата, жените го поврзуваат корисничкото име со самата личност. Корисничкото име може да покаже дали мажот е силен и безстрашен. Тоа дава значителна доза на машкост и мистичност, што жените секогаш го сметаат за секси и привлечно.

Потпис
Доколку има, форумџиките секогаш забележуваат како мажот се грижи за својот потпис. Според потписот, тие може да проценат колку е тој грижлив и внимателен спрема останатите околу него. Според сведоштвата на форумџиите, најголема популарност добиле мажите кои ставаат цитати од фан клубовите. Оддвојте 30 минути во денот за да најдите добар цитат, а со тоа ќе ја подобрите и својата посетеност на вашиот профил.

Аватар
Да, иако многумина ставаат безвезни , аватарот може да биде привлечен за форумџиките. Не велиме дека треба да се опседните со него, но воопшто не е на одмет да ставите некоја слика од некој згоден глумец, пејач или спортист. Се' е тоа хемија, а аватарот е составен дел од вашиот профил кој ја привлекува форумџиката.

Научниците од Универзитетот Калифорнија откриваат дека аватарот на Шмекерот предизвикува зголемено лачење на хормони и сексуална возбуда кај жените.

Репутација

Имате црвена репутација, а само 30 мислења? И за тоа има лек.Одете во вашиот кориснички панел и исклучете ја репутацијата. Според истражувањата, дури 72% од форумџиките сметаат дека исклучената репутација е мистична а тоа им е секси.

:pipi:
Ај сеа речете дека не ве привлекуваат вакви форумџии:baeh:

Гледам дека форумџикиве се разликуваат бааѓи од жениве на кои што е правна анкетава дојдов до еден заклучок!

Необични работи што ги привлекуваат форумџиките!

Корисничко име

Според испитувањата, жените го поврзуваат корисничкото име со самата личност. Корисничкото име може да покаже дали мажот е силен и безстрашен. Тоа дава значителна доза на машкост и мистичност, што жените секогаш го сметаат за секси и привлечно.

Потпис
Доколку има, форумџиките секогаш забележуваат како мажот се грижи за својот потпис. Според потписот, тие може да проценат колку е тој грижлив и внимателен спрема останатите околу него. Според сведоштвата на форумџиите, најголема популарност добиле мажите кои ставаат цитати од фан клубовите. Оддвојте 30 минути во денот за да најдите добар цитат, а со тоа ќе ја подобрите и својата посетеност на вашиот профил.

Аватар
Да, иако многумина ставаат безвезни , аватарот може да биде привлечен за форумџиките. Не велиме дека треба да се опседните со него, но воопшто не е на одмет да ставите некоја слика од некој згоден глумец, пејач или спортист. Се' е тоа хемија, а аватарот е составен дел од вашиот профил кој ја привлекува форумџиката.

Научниците од Универзитетот Калифорнија откриваат дека аватарот на Шмекерот предизвикува зголемено лачење на хормони и сексуална возбуда кај жените.

Репутација

Имате црвена репутација, а само 30 мислења? И за тоа има лек.Одете во вашиот кориснички панел и исклучете ја репутацијата. Според истражувањата, дури 72% од форумџиките сметаат дека исклучената репутација е мистична а тоа им е секси.

:pipi:
Ај сеа речете дека не ве привлекуваат вакви форумџии:baeh:

Размислување на едно женско (без намера да ја навлече преостанатата женска популација на глобализирање):

Корисничко име, потпис и аватар можат да кажат понешто за човекот: ми се свиѓа стилот, сакаме ист глумец или стих од песна, мистичен е (не буквално Мр. Мистичен :), по спортот е...
Нормално дека склопот може да привлече внимание или не...

Ислклучена репутација мене ми кажува дека членот најверојатно не е правник :) Они немаат навика да кликаат по опциите...

Многу загради бе ада, си го утнала начинот на доловување на поента :)
Мојот посте е совршено кохерентен и концизен, така да проблемот на доловување поента би можела да лежи единствено во реципиентите.

А, она на кое му недостасува поента е влечењето небулозна паралела помеѓу нечиј личен живот и очигледна небулозност у квази статистики и податоци (поинаку, ако приметиш дека податоците де факто не важат за тебе, ниту за мнозинството, онда си лезбејка/ whatever...малициозно)

И поконкретно...Уште не се познати целосно механизмите преку кои индивидуа прави избор и одредува што и се допаѓа, што не. Во секој случај, познато е дека се работи за сложен процес кој е условен од безброј фактори како карактер, темперамент, животни искуства, моментални состојби, физиолошки предиспозиции итн...и комбинацијата од сите овие е единствена и уникатна за секоја индивидуа.
Оттаму, не може да се извлече шема ни за една особа, а не па за цел женски род.
И оттаму, во сите текстови од овој тип (ова на повеќе наврати сум го споменувала), нема веродостојност.

Нормално, луѓе може да си ги читаат и да веруваат во нив. Истовремено, може и да им пречат и да објаснат зашто се празно, некорисно четиво.

Лузните ги сакам кај себе, спомени ми се за бурното минато :) Можеби ме привлекуваат и кај мажи, не би знаела да кажам, не сум тестирала во таа насока.

Живо цвеќе и/или домашно животно, дефинитивно се знак за човек кој е внимателен и чувствителен за потребите на другите.

И порано имам некаде спомнато, пот од физичка активност ама на чисто тело, мјауууууууууууууууууууу.

Шознам, јас педофилка сум :)

Цвикери се ОК и не ми се одбивни, ама па не ми се ни привлечни. Имав еден дечко со цвикери, а цвикерите имаа неколку интензивни средби со мојот задник, од кои последната фатална. Можеби затоа раскинавме :)

Хоби-ја

Луѓе кои имаат страст спрема нешто, макар било и собирање пенкала, ми се интересни и заслужуваат да направам напор за да ги запознаам подобро, па можеби и да проверам дали се страстни и во други полиња во животот.

Доста се бунете бе Ацид знае се и крај.....не може овде он да не биде во право....и у контекст на темата некој работи се точни Очила зависи од возраста тинејџерките тешко дека ке ги запалат очила обично тоа е кај повозрасните
Пот-да ама зависи како ке биде рапспоредена претставена потта на твојто тело ситуација кога си испотен и од шо си испотен иако звуче смешно и потта треба да знаеш да ја покажеш
Седа коса -како и шо пишува кај повозрасните да
Цвекиња-По геј глупос у живот нема слушнато ако више сакаш пред женско да покажеш нежност и грижливост мислам дека куче по ке заврше работа
И САКАМ ДА ДОДАДАМ САМОУВЕРЕНОСТ - иам приметено дека потсвесно ногу ги онакво женските ама тоа е само мое мислење....

pot455.jpg

Лузни

Цвеќиња

Пот

Седа коса

Очила

Лузни- не баш.
Цвеќари- не.
Пот- Да.
Седа коса- не. Без коса- ДА.
Очила- НЕ. ме асоцираат на бубалици. никогаш не ги сакав....

Пот после заедничка активност-оу је. Седа коса, веројатно коа ќе имам 35+. Надводнување цвеќиња е геј. Грижа за домашно животно или помал брат/сестра ќе ги искаже истите негови карактеристики како со цвеќињава, ама на многу пострејт начин. :) Лузни се океј, ама не ме возбудуваат посебно. Врхунац узбуџење од листава ми е сепак цвикот :vozbud:

Добро е, женско сум :) Со исклучок на делот со цвеќињата - што ми е тотално без врска, другите работи ми делуваат привлечно, а и на добар дел од жените со кои коментирам вакви работи. Само не се` од ова укомпонирано во еден човек :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom