Eвролига 2009/2010 - Барселона шампион!

Знам, те сфаќам. Ти на Парањаизан гледаш како на хендикепирана екипа која гзлачки се провлече до фајнл фор па од сожалување им посакуаш успех. :tv:
Не ја на Партизан гледам како на екипа која ми е во срце:pusk:

У гробарчина пу пу пу скраја да е :nesvest:
Не гледате дека и ние во Македонија а и нив цела ЕксЈу се слави успехот на Партизан и сите се гордееме со тоа.Цела Србија треба да е горда на тоа,а Делииве треба да им честитаат.Зашто фајнл-фоур и шампион во Јадранска лига Ц.Звезда неможе да го достигне ова ни во светот на бајките.

zasto A1 ili A2 ne prenesuva partizan - olimpijakos?

Не гледате дека и ние во Македонија а и нив цела ЕксЈу се слави успехот на Партизан и сите се гордееме со тоа.Цела Србија треба да е горда на тоа,а Делииве треба да им честитаат.Зашто фајнл-фоур и шампион во Јадранска лига Ц.Звезда неможе да го достигне ова ни во светот на бајките.

Не е интересно така. :tv:

Воедно честитки до Олимпијакос. Партизан добро играше, ја имаше победата но пич**** гробарски поради неспособноста да го бодрат својот тим го добија тоа што го заслужија. Да играше ЗВЕЗДА ебан грк ќе немаше у Париз.

Немој и од тука да бидеш баниран ...
Модерација

Знам, те сфаќам. Ти на Парањаизан гледаш како на хендикепирана екипа која гзлачки се провлече до фајнл фор па од сожалување им посакуаш успех. :tv:
А ти на форумов си мислител и делиш совети!?!

Како што се очекуваше финале ,Партизан немаше среќа на крај ама тоа е спортот!
Барселона освојува во недела,+15 топло ќе биде да им се каже на циганите шалови да не носат...

Барселона дефинитивно шампиони.

Сакав финале со Партизан а Грчиштава да се 4тиа ама едноставно немаа среќа и знаење да прифатат топка под кошот.

Ја гледав само завршницата од регуларниот дел и продолжението и мора да кажам штета за Партизан. Секако сакав тие да победат, а не циганите, ама можеби пресуди и искуството.

Клучен момент мислам дека се оние 3 офанзивни скока по ред на Бурузис, а и потоа Партизан направи грешка кога по внесувањето на топката во игра на Олимпијакос, не фаулираа веднаш, туку почекаа неколку секунди па го фаулираа Теодосич кој немаше промашено слободно фрлање.

Partizan.:pusk:

Уште еден испад и идеш да се ладиш!
Модерација

Ne svaka cast za igrata koja utakmica c c c finale pred finale ali Kecman koj suter e svaka mu cast trebe da mu go smenat prezimto ne Kecman nego Trojkaman! :salut:

Доста педерски изгубена утакмица, али на Вујошевич мислам дека треба титула Алхемичарот да му се даде, од ништо направи нешто!

Барселона прва,иако ги мразам во фудбалот ама супер што ги искинаа на грчкиве педери.Партизан уште еднаш покажа дека е голем тим со уште поголем тренер со екстра таленти ни им фали уште искуство.Се гледаме наредната сезона.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom