Македонија - Катар, 11.10.2009|14:00h [Пријателска]

Статус
Затворена за нови мислења.
ОКокОКОКО сите стручњаци.:kesa:
Се извинувам што ви упаднав во расположената и победничка атмосфера.:kesa:

Koj budala e ovoj Jonuz be,cela nedela pred sredbata vo mediumite kazuva kako ke rotira poveke igraci,ke im dade sansa na onie koj nikogas ne se igrale za reprezentacija,ili onie koi bile podzaboraveni,a toj povtorno izleguva so ovoj star(beden)sostav...se plasi da ne ja zagubi sredbata pa da go zamenat na selektorskata funkcija !! picka NEPISMENA
p.s napadot ni e strasen..NAUMOVSKI I STOJKOV SVEROVI !! abe se isturija od golovi eva eva

Браво Пандев најјак си... ама на пријателски, а коа требаш највише те нема нигде камен :tapp:
Така е.
Пандев е крив што Милан неможе да победи на еден натпревар.

Браво Пандев.Ѕверотина.:vozbud:

Одличен продор на Пандев при вториот погодок!!!! Браво!
Али мора да кажам дека сеуште репрезентацијава ни е МИЗЕРНА !
Како само изиграа нашиве не се свесни... кога можеа и да губат дома од Катар... али добро ајде ... очигледно ќе победиме сепак ! И дај нека стаи замени некои помлади да го ПОЈАЧА тимов зашто првиов тим не ми фаќа око нажалост!:toe:

Еве го Филип Ивановски да видиме како ќе се покаже во нападот. А ме интересира каков перформанс ќе има и од Алими, затоа што ме задоволуваше со неговите игри за младинциве:toe:

Така е.
Пандев е крив што Милан неможе да победи на еден натпревар.

Браво Пандев.Ѕверотина.:vozbud:
Да да... коа ќе игра вака кое е потребно тогаш ќе речем ѕвер

Еве го Филип Ивановски да видиме како ќе се покаже во нападот. А ме интересира каков перформанс ќе има и од Алими, затоа што ме задоволуваше со неговите игри за младинциве:toe:
Ќе даеше гол за малце, откога топката незнам како го погоди во телото.:pos:

тапа утакмица,мн досадна,посебно 2рото полувреме
немаше желба за игра кај нашиве:toe:

Го обожавам фудбалот...посебно во вакви моменти кога можам да видам ваков маестрален потег на Пандев :cuc:

Фала богу тепавме..не глеав ни малце од прв дел оти не бев дома,а у втор дел така ми беше пуштен Телевизорот,ама не ми се глеаше :):):)..

Too.Тепавме за празников..нека ни е честит на сите македонци,и нека ни е честита победава...
Македонија ЗАСЕКОГАШ!

Натпревар за да излезат некои нови репрезентативци така да резултатот беше во втоп план :toe: сега ќе видиме Јонуз што ќе одлучи кој ќе вика пак на следниве мечеви...честитки за новиот рекордер по бројот на погодоци на Македонија...Пандев :je:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom