Дали марихуаната може да излечи некои болести?

оти глуп?
имаш искуство некое или ... ?
Епа нели Тета Википедиа ви дава искуство?
Јас не зборам од лично искуство туку од тоа што го имам видено со свои очи, еве ти еден пример од човек што бил сосема нормален ама пробал нешто појако да пуши и станал тоа што е денес...

Да, те опушта додека си под дејство на марихуаната, и тогаш си баш.. социјабилен. Ама за да ја победиш социјалната фобија, треба цело време да си.. што? high. Така беее... :iTard:
И ова е хај нели, stairway to heaven...

heaven.jpg

Епа нели Тета Википедиа ви дава искуство?
Јас не зборам од лично искуство туку од тоа што го имам видено со свои очи, еве ти еден пример од човек што бил сосема нормален ама пробал нешто појако да пуши и станал тоа што е денес...

После првиот болд, незнам ни зашо те цитирам..
Али ете, да не ме бришат чисто за ку*ац, ќе ти кажам дека и салвиата се пуши, и маригхуната се пуши, и хорсот се пуши и кокаинот се пуши и DMT се пуши, и хашиш се пуши..
И шо пробал он ПОЈАКО, пофтори ми?

Марихуаната лечи депресија во првите час два од коа ке дуваш ..а после мава уште поголема депресија (ако си бил претходно во депрес)невиден очај:helou:

Марихуаната лечи депресија во првите час два од коа ке дуваш ..а после мава уште поголема депресија (ако си бил претходно во депрес)невиден очај:helou:

Ако не си доволно психички цврст, у тие 2 часа можеш у страшна депресија да паднеш, ама шо ти е марихуаната крива тука? Зашо ја обвинуваш неа пошо ти си слабак?
[не конкретно ти:smir:]

според некои научници точно е ова,но не да се конзумира секојдневно:vozbud:

Зашо едноставно не ми го прочита постот у првата страна..

Вистина, стварно те цитирав за глупост.
И веруј ми дека сеа се чуствувам глуп.
Толку беше неточен постот што мислев дека си иронична па ти пастирав википедија, а ти пастирав википедија пошо да ти го кажував ја немаше да бидам у право, нали (:

Види вака, за рак на гради и слични вакви болести ни јас ни ти немаме завршено Медициннски ниту па сме онколози за да знаеме од една статија на Википедија. А јас зборев за социјална фобија, не ракови, така да цитатот ти беше бесполезен.

А за социјални фобии и стравови не треба да си нешто којзнае колку интелигентен за да сфатиш дека консумирањето марихуана ќе биде само за минливо дејство, по освестувањето, ќе поминат само часови, не и фобиите и проблемите.

После првиот болд, незнам ни зашо те цитирам..
Али ете, да не ме бришат чисто за ку*ац, ќе ти кажам дека и салвиата се пуши, и маригхуната се пуши, и хорсот се пуши и кокаинот се пуши и DMT се пуши, и хашиш се пуши..
И шо пробал он ПОЈАКО, пофтори ми?
А зошто да пробам кога прво можам чекам некој друг да проба
па јас а видам што ќе се случи со него, мора ли се да тестирам јас на себе?
Ти дали се рачунаш како опитно зајче па пробуваш се и сешто?
Учи се на грешките на другите :helou:

Ако не си доволно психички цврст, у тие 2 часа можеш у страшна депресија да паднеш, ама шо ти е марихуаната крива тука? Зашо ја обвинуваш неа пошо ти си слабак?

Па така и наведив..тој што во депрес пуши трева можеби ке се осети опуштено некое време ..ама потоа ке падне дупло

А за социјални фобии и стравови не треба да си нешто којзнае колку интелигентен за да сфатиш дека консумирањето марихуана ќе биде само за минливо дејство, по освестувањето, ќе поминат само часови, не и фобиите и проблемите.

Интересно ми е, си вадите такви претпоставки некој од рукав..
Ко сеа ја да кажам дека ти идеш на пливање зашо татко ти дома те малтретирал коа си била мала.
Нели е глупо? Нели е гнасно и одвратно и сеа сум вистински идиот и кретен?
Знам.
Ама па кој ти дава право да збориш за нешо шо не го разбираш, а тоооолку си убедена дека го разбираш.

Еве, да не драпам мадиња на други, иако познавам секакви случаеви, како со маријана така и со амфетамин и триста други глупости..
Ја лично, никад, ама БАШ никад, не дувам коа сум нервозен, или "депресивен" иако никад не сум депресивен..
Зошто? Затоа шо нескам лошо да истриам и да се извадам од памет и тотално да се изнервирам. Баш дувам коа сум си опуштен скроз, без нервози, релаксиран, распложен, на убав сончев ден. И сеа ти ќе ме осудуваш зошто дувам? Дувам пошо ми е задоволство, ми го праи кејфот еднаш или 2пати месечно, можам да си го дозволам..
Ти зошто пливаш? Ти го праи кејфот, мерак ти е, нема шо тука некој да те осудува.
И сеа знам, како и сите други, ќе кажеш дека е смешно пливање со дување да споредувам, ко шо го споредувам и со грав..али веруј ми, го споменувам во точно одреден контекст, ако размислиш малце, така е (:

Можи да излечи многу работи како во филмот со Ештон Качер (Батка кај ми е колата), ќе ја снема колата, па да ги бркаат злобни лезбејки вонземјани, ај да не го раскажувам филмот ќе си го гледате :icon_lol:

А зошто да пробам кога прво можам чекам некој друг да проба
па јас а видам што ќе се случи со него, мора ли се да тестирам јас на себе?
Ти дали се рачунаш како опитно зајче па пробуваш се и сешто?
Учи се на грешките на другите :helou:

Не те терам да тестираш, скраја да е. Али барем теоријата знај ја. Имаш све на интернет. Ако не си пристрасен и читаш со отворен ум, ќе ме укапираш.
И на крај краева, шо имаше врска тоа ти шо глеаш со мојот предходен пост? Те прашав шо пушел дечково шо го глеаш, рече дека ПУШЕЛ, го нагласи тоа, нешо појако, шо е тоа појако? :)

Нема врска тоа какво лечење фобии глупости нема шанси....

Не те терам да тестираш, скраја да е. Али барем теоријата знај ја. Имаш све на интернет. Ако не си пристрасен и читаш со отворен ум, ќе ме укапираш.
И на крај краева, шо имаше врска тоа ти шо глеаш со мојот предходен пост? Те прашав шо пушел дечково шо го глеаш, рече дека ПУШЕЛ, го нагласи тоа, нешо појако, шо е тоа појако? :)
Хашиш ама некој појак и тоа во Индија :).
Don't try this at home :helou:

Зашо едноставно не ми го прочита постот у првата страна..
...........значи ја му реплицирам и го потврдувам тоа на еден член од форумов,што подразбира дека ги прочитав сите одговори постирани,ПОГОТОВО твојот...........

Хашиш ама некој појак и тоа во Индија :).
Don't try this at home :helou:

Иам другар шо пушел хаш у Италија, до вчера незнаев ни дека е пушач..

Глеј, ако си лузер и си мрзлив, и пушиш марихуана, ти си мрзлив лузер шо пуши марихуана, а не Бидејќи пуши мариш марихуана..
Немате кого да обвинувате за свои грешки, или за грешки на ваши блиски, па една билка шо се користи 5000 години и никад немало фама околу тоа, најдовте да ја обвинувате.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom