Јас имам Талент

• Креатор на темата Креатор на темата јовица11
  • Време на започнување Време на започнување
Па добро, а Хелена шо талент има?
Абе ок...Не ја ни рачунам дека учествува...Што сакаш да ти кажам? ЛЕЕЕ ХЕЛЕНА АУ АУГ ЛЕЕЕЈ ПАРЧЕ! Нема врска...Идиотка...Нерд..Бот..Милфица што нема што да праи па ајде да ја види светов...Не ја спомињај жити све...А балетов не го земам у предвид , затоа што шоу од ваков карактер , треба да се занимава со по прецизни и несекојдневни работи, а не некој тип со факултете за рипање у место ...Односно балет...Балетот си има свое место у музиката...А најмалце овде припаѓа.

Па ако видиш така целово шоу е срање, талент никаков!
Пеење, тапанар, денс екипи и све остало, шо има несекојдневно во нив, ништо!
Единствено би се издвоиле адреналин дечките со бајкот и парк аурот.

пфхахаха

боринг стриптиз :)

Али си има сега нова најавна шпица за емисијата каде ем си се соблекува ем си ја искажува јавно својата сексуална определба :)

Не знам дали цурата беше нејзината девојка, поранешна Мис Србија. Мислам ако одат уште...

лезбејката ли што се залапа со друга лезбејка? Не фала таквите не треба да живејат.
која сака да го прати поранешниот маж во затвор оти не и плаќал рекет?
Тоа курветиште лезбејско-машкомрзецко ли личи на примерна жена со дете? Абе ајде
Море да се запали изродот, вакви не треба да постојат.
како вакви ги пуштаат на телевизија леле, тие а1 од џган сакаат да направат звезда

А само јас се нафурав дека другата девојка беше некоја од дуото Вики/Кики?

нула, ништо, њенте!!! На добар пат бев да се возбудам и да се чешнам суптилно за мадињата, се додека не го видов со неа оној дебилон неопеан Зоранчо.
Со него на бина може да го пружи најјакиот стриптиз на сите времиња и да се посере како што се посра во случајов.

Ц ц ц ....До каде ова бе ? Дечкото со битбоксот се гледа дека доста доволно ги листал клипчињата и туторијалите на ЈУТУБ. Свашта...Секој си има тажна приказна, но не секој заслужува шанса како овие оваа вечер што ја усраа. Балкан и вистински талент? Не ми звучи нормално..:tapp::tapp::tapp:

Па па па па !!!!! ГО ИМАМЕ ВЕЌЕ ПОБЕДНИКОТ !!! МАКЕДОНСКИОТ ПРЕДСТАВНИК ХЕЛЕНА РОЗА ПРЕДСТАВИ - ЛЕЗБИ СЦЕНА, ИЗВЕДЕ ЗА ПРВ ПАТ ПЕДЕР КАКО ДЕЛ ОД НЕЈЗИНОТ ДЕНС ТИМ, СЕ СОБЛЕЧЕ ПРЕД МИЛИОНСКА ПУБЛИКА! Па луѓе! Време е за ЕВРОПА, нигде го нема ова. Само кај нас...Бај мацедонианс продактс! :kesa:

повеќе ми сакал стриптиз од Марија :drk:

и ја приметив дека битбоксерот ги потгледнувал кипчињата на јутјуб :tv:

Минатото полуфинале тие шо беа.. битбоксерот и тој со гајдата беа океј (:

другото.. леееееееееееејммм...

ништо хелена не влезе што не влезе туку ова девојчево Марија што беше 1, која песна ја пееше ? баш само неа не ја гледав

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom