Јас имам Талент

• Креатор на темата Креатор на темата јовица11
  • Време на започнување Време на започнување
оној зоран новинарон што го претепаа :vozbud: ама на жирино не му се допаѓаше баш изведбава :toe: иван рече 100 пати видел поубаво изведен стриптиз,а онаа даница или како се вика рече не било ова најхрабро изведено во Јас имам талент.......па кога не е најхрабро нека излезе таа нека се соблекува :vozbud:

жирито ја испусти :pos2: она стварно на ништо не личеше, а најмалце на стриптиз, се прошетаа по сцена, ја маскирале Зорана, ама пак е како абортирано бебе од диносаурус, а крајот молим те :tapp: си мисли дека е скандалозна, соблече дава чорапа и корсет ејјј, гОООлем талент...барем да го погледнеше Striptease со Деми Мур, да види како изгледа стриптиз кога веќе запнала да се соблекува, недоквакана една

Помина во финале или не помина?
Може она и во подобар филм да влезе,некако ми стои како трема да има.
Како и да е,од Македонија во последно време испаднаа многу таленти...сума сумарум,распаљотка:)))

Јас мислам дека Хелена нема талент. Она има само желба.

море оние Пилар со виолините ,,, се наежив,,страшно добро :zver:

Го сакам дечкото што пее опера, аптекарот:), го сакам :wub:

Талентиран е претерано, плус кога ќе се знае дека пред година дена го открил талентот :vozbud:

Иако добри беа и овој последниов дечко со гитарче и детето со тапани. А разочарана најмногу од рокеркава. Ич неубаво испеа а ептен ми е слатка и шармантна. И онаа малана цура многу подобра беше претходно.

Јееее.... мојте фаворити тепаа,,, :)

И сега нашава ја испратија дома или не?

Ај честита нека им е победата...не беа мои фаворите али секоја им чест...

Честитики за победникот.

Јас искрено сакав да победе Марија Лазиќ али ме разочараа, се на се добри беа и Оливер и овој оперистот фантастичен талент се.

Честитки уште еднаш. :smir:

Едит: Си викав ова маленката момичка да не добие некој удар :) хаххаа

:cuc::cuc::cuc::cuc::cuc:
СЕКОЈА ЧЕСТ!!!!!! Со среќа нека му е, многу успеси понатаму. Дефинитивно беа мои фаворити, Во правата смисла на зборот децава имаа ТАЛЕНТ!!!
Исто и секоја чест за Оливер, тој ми беше вториот фаворит, My Way само заради него ја научив да ја свирам на гитара :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom