Фарма

Член од
17 септември 2009
Мислења
107
Поени од реакции
6
ФАРМА
Фарма е реално шоу каде учесниците во него живеат на еден селски имот. Имотот изгледа како пред 100 години. Нема струја, водата се зема од бунар, нема електронски уреди, тутунот се витка, се спие на дрвени кревети со постелнина од сено, има полски тоалет, нема бања и туш...

На Фарма влегуваат 17 познати личности, тие таму ќе живеат и ќе работат, а гледачите постојано ќе ги следат. Местото е целосно изолирано и нема луѓе ви близина. Секоја недела ќе се бира газда на фармата кој ќе управува со нив, потоа се бираат двајца слуги кои понатаму одат во дуел за исфрлање. Секако секоја недела по еден учесник ќе излегува од Фармата.

Условите за живот се тешки, но тие со тек на време ќе се навикнат на него и може да го унапредат.

Овој телевизиски формат е на шведската продуцентска куќа Стрикс која досега го има продадено во преку 40 земји низ светот.

Досега ова реално шоу ги има соборено сите рекорди на гледаност.
Водители на Фарма се: Александра Јефтановиќ и Огњен Амиџиќ.

Емитување на Сител:

ОД ПОНЕДЕЛНИК ДО ПЕТОК 20:50
САБОТА 21:00 ВО ЖИВО

СИТЕЛ 3 ВО ЖИВО СЕКОЈ ДЕН
10:00 до 11:00
16:00 до 16:45
00:00 до 01:00

Ај ако можит повеќе вовед за темава. Вака не стојт нешто.

Едит - еве фин вовед, отворена е темата за дискусија.

Познавам само тројца од тие што ќе се натпреваруваат..Другите прв пат ги гледам..

Познавам само тројца од тие што ќе се натпреваруваат..Другите прв пат ги гледам..

:pos2: јас познавам само двајца..

btw. сега поради оваа глупава емисија (според мене) PINK PLUS на кабелската ја исклучија :nerv: :nerv: :nerv: :nerv: :nerv: :nerv: :nerv: :nerv: :nerv:

Јас пак мислев стануват збор за фармана на facebook. Ma bed :(

Едит: ова било за нијанса подобро.

Јас вчера не гледав Фарма па така автоматски незнам никој ако ми текни некој ден ќе гледам

Вакви 'нискобуџетни' емисии никогаш не ми фаќале око :)

Epa Farma i big Brother se formati na Endemol i Striks, realizacijata na dvete cini najmalku po 1 milon evra. Ako ovie emisii se niskobudzetni, togas neznam koja ne e.:tapp:

Не знам зошто барем не ставиле и некој од нашиве познати фаци па да имам зошто да гледам.Јас од сите на фармава знам само еден, т.е. една :toe:

нема веза фармава ... досадно некако ...
на биг брадер повеќе акција ќе има :vozbud:

За една мала грешка ја летнаа Ана Николич, ае... и онака ништо не им работеше (=
Само на некои ќе им фали она тело x)

Фарма - чисто сељачко шоу, искрено веке ништо неможе да ме изненади од Сител, незнам до каде ќе одат со овие шкарт програми од нашиот сосед Србија.

До корисниците на телекабел ме интересира дали кога Фарма оди на Пинк плус во одредени термини има сигнал или сигналот е скремблуван (кодиран)?:tv:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom