Фарма

по цели денови е на тв сител тоа бе..аман нека дадат некој добар филм а не такви фармеристики

Море што расправии меѓу жени има на ова фарма:wink:

Може некој да ми го најде клипот,каде што Александар и Пиле се караат,и кога првиов ќе му појде на Пиле да го тепа?

Тијана Дапчевиќ – најпопуларната Македонка во Србија, според пишувањата на белградските весници, вечерва влегува на Фарма, популарно ријалити шоу со јавни личности, кое во нашата земја го следиме благодарение на ТВ Сител! Освен Тијана, на фарма треба да влезе и пејачот Марко Ѓуровски, син на легендарниот фудбалер Милко Ѓуровски.

Оваа вонредна одлука на газдите на ТВ Пинк, каде се емитува Фарма, е со намера малку да ја размрдаат публиката во Македонија – пишува Прес. Тијана брзо постигна договор со организаторите, а единствениот проблем и е што ќе биде раздвоена од деветмесечниот син Вук.

Тијана Дапчевиќ е долгогодишна пријателка на Жељко Митровиќ, а бидејќи е позната како личност без влакна на јазикот, со своето однесување и остар јазик, многу лесно може да го испровоцира кланот на Фармата, кој го сочинуваат Биг Мама, Викторија и Цакана. Марко, пак, мошне лесно може да стане близок пријател на мисицата Сандра – изјави за Прес извор близок на организаторите на Фарма.

Завчера Беби Дол и Марина Перазич се испокараа како циганки.

До крајот саглм ке се испотепаат.Само уште незнам во кој кревет ке се вовлече Сандра во наредните денови.

vaa farmata ne ja gledam na sitel pa moze li nekoj da mi ja objasne malku
slicna e so golemiot brat ili razlicni se

имам гледано 2-3 епизоди и баш се интересни... сите весели, расположени, играат игри, се изнасмеав... е сеа не го пратам редовно може и затоа ми дојде интересно

vaa farmata ne ja gledam na sitel pa moze li nekoj da mi ja objasne malku
slicna e so golemiot brat ili razlicni se
Слични се со големиот брат, само што овде се учесници познати јавни личности, мене отпочеток ми беше досадна, но сега станува интересно.

Зошто ја нема Фарма на Сител и Сител3?Инаку јас колку што сум информиран денеска треба да биде прогласен победникот.

фармава иде на сител 3 ја увек кога вртам програми на тој програм го фаќам
и ич не мие интересно ниту фармата ниту тие таму учесниците .Хрватското беше поинтересно на Нова тв

Денес во 21 часот е финалето, завршува ФАРМА.

Како и што се предпоставуваше,победи Топалко.Со среќа и за убаво нека си ги троши стоте илјадарки евричи:aplauz:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom