- Член од
- 12 ноември 2009
- Мислења
- 86
- Поени од реакции
- 6
Која е Web страницата на АСЦУ "Боро Петрушевски"? Бидејќи ја барав по Google, но не најдов... уствари не ми отвори
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Која е Web страницата на АСЦУ "Боро Петрушевски"? Бидејќи ја барав по Google, но не најдов... уствари не ми отвори
па што викат дека не пости..?Автосообраќаен училишен центар. Колку тоа убаво звучи
2ра година сум во АСУЦ и сакам да споделам збор-два. Ми мрчеа сите блиски и далечни за тоа школо, демек зашто таму си отишол.
Иначе, школото е НАЈОПРЕМЕНО од сите државни училишта во Македонија, бидејќи си има своја автошкола и свој технички преглед, при што школото добива +профит и може повеќе да си дозволи. Внатре се чувствуваш како во палата, а не како во затвор како што е кај повеќето.
И женски има што е најбитно, во прва година гледам во смерот за шпедиција се запишале ни повеќе ни помалку него 26 ЖЕНСКИ.
Ако имате некое прашање за школово слободно поставете, со задоволство ќе одговорам.