АСУЦ ,,Боро Петрушевски’’

• Креатор на темата Креатор на темата ice_cube
  • Време на започнување Време на започнување
Drak43 idi na oficijalnata strana na asuc tamu imash sve za smerovite... a Slash- so ako sme 60 posto koga poiseto od nasite se picki sto im lizat gz... a i 20 posto se drugi malcinstva i pak ostanuvaat 40 posto makedonci...

Која е Web страницата на АСЦУ "Боро Петрушевски"? Бидејќи ја барав по Google, но не најдов... уствари не ми отвори

па што викат дека не постои ?
--- надополнето: Sep 14, 2011 12:40 PM ---
Автосообраќаен училишен центар. Колку тоа убаво звучи :pos:
2ра година сум во АСУЦ и сакам да споделам збор-два. Ми мрчеа сите блиски и далечни за тоа школо, демек зашто таму си отишол.

Иначе, школото е НАЈОПРЕМЕНО од сите државни училишта во Македонија, бидејќи си има своја автошкола и свој технички преглед, при што школото добива +профит и може повеќе да си дозволи. Внатре се чувствуваш како во палата, а не како во затвор како што е кај повеќето.
И женски има што е најбитно, во прва година гледам во смерот за шпедиција се запишале ни повеќе ни помалку него 26 ЖЕНСКИ.

Ако имате некое прашање за школово слободно поставете, со задоволство ќе одговорам.
па што викат дека не пости..?

Име ли некој што учи во АСУЦ (сообраќај)? Ми треба материјал нешто, книга или било што во врска со организација на патен сообраќај?
Поздрав.

Дечки, јас креирав една анкета, се однесува на образованието кое сте го имале во основно, а и сега во средно. Работиме на проект за подобрување на вашето образование, па потребна е ваква анализа, која ќе се трае неколку месеци, за да има подобар увид. Ова не е поврзано со Влада, Министерство и сл., туку е проект на неколку ентузијасти :)
Ќе ве замолам да одговорите на прашањата што поискрено, ние работиме за вас.
Поздравче :)
https://www.surveymonkey.com/s.aspx?sm=C95AiW62NXXUvGQ1NT6Qcw%3d%3d

Dali vo ASUC, soobrakjaen smer ima zenski? I kako e vo ucilisteto?:)o_O

Сум слушал интересни митови, легенди за АСУЦ, али не ја гарантирам нивната точност. Еден мој познанец од основно има завршено таму, вистината на неговите искази може да ја потврди само тој што бил таму, такада ја сум ти извор од трета рука и не треба да ми веруваш.

Имено, имало 2-3 женски у генерација "и брат сите се тепаа за нив".

На првиот час, влегол некој по папучи, лупајќи ја вратата и прашал дали е ова клас прва два. Му рекле дека е клас прва три, али овој кажал "епа нема везе бре ја тука че седам".

Исто така, некое друго типче у просторија кај што имало компјутери одма фатил со пенкалото да го буши мониторот. Коа завршил и го искасапил цел, фатил со пенкалото да ги вади копчињата од тастатурата.

Истиот човек неколку дена покасно, земал му забил пенкало у рамениците на типче што седело пред него, и овој испуштал крици од болка на сред час.

Митови и легенди, верувај во нив или не, ова се работите што мене први ми паѓаат на памет коа ќе го спомне некој школото :D

Во АСУЦ не е тоа како што беше на времето сега е подобрено поинакво е ,а дали има женски сигурно има штом има женски сообраќајки по улиците и службенички во МВР .

Не сфаќате ли дека на малиот му прднало така,и одма теми се отвораат..Каде бре се видело на 28-ми ноември тој да прашува совет за запишување во средно,кое е на први септември..Бриши темата и во канта одма..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom