eМакедонска Фаланга

• Креатор на темата Креатор на темата Cresevo
  • Време на започнување Време на започнување

Дали сте за создавање Македонска Фаланга?

• Вкупно гласачи
    82
Се пријавив и јас, иако сум многу слаб.
Може ли некој да ми објасни што е ова? Да ме упатите малку преку пп или и за другите нови преку еден пост.

Дека сум во Индонезија а сеа мораме да се селиме во Русија па според вас најдобар регион во Русија е?нормално со q5 болница

Дека сум во Индонезија а сеа мораме да се селиме во Русија па според вас најдобар регион во Русија е?нормално со q5 болница

Kaliningrad со q5 болница е и q5 дифенс систем.

со Q5 болница и Q5 одбрана се
1. Kaliningrad
2. Moscow and Central Russia
3.
Urals
4. Far Eastern Russia

Moze nekoj da mi kaze kako da vlezam u falangata poso sum nov nz. :S (7 lvl)

Не сум во тек со настаните на форумот ама редовно работам и се борам може некој да објасни накратко што се случи во меѓувреме и што е ова со Макдонска фаланга?

Може некој да ми објасни како да влезам во Македонскава Фаланга. Иако сум 4 лвл би сакал да учествувам и јас...

1 мое мислење за сево ова е дека џабе ако ни ја дадат Македонија ако не сме организирани сите во 1 цел. Односно да изгласаме уште сега како и кој, што и каде ќе се направи. Затоа џабе е што сите сме сега ЗА ЗА ЗА кога после по мое мислење ќе си свртиме грб еден на друг...Се надевам дека нема да стигне до тоа но....ќе видиме се е во наши раце.

И размислете и така сме едно 500 плејери ако не сме заедно што е тогаш смислата да ни ја дадат Македонија кога неможеме да ја зачуваме.

ЗА НАШЕ ДОБРО, ЗА ДОБРОТО НА МАКЕДОНИЈА, ЗАЕДНО СМЕ ПОСИЛНИ.

САМО СОНЦЕТО Е ПОСТАРО ОД МАКЕДОНИЈА. МАКЕДОНИЈА ВЕЧНА!

Може некој да ми објасни како да влезам во Македонскава Фаланга. Иако сум 4 лвл би сакал да учествувам и јас...

1 мое мислење за сево ова е дека џабе ако ни ја дадат Македонија ако не сме организирани сите во 1 цел. Односно да изгласаме уште сега како и кој, што и каде ќе се направи. Затоа џабе е што сите сме сега ЗА ЗА ЗА кога после по мое мислење ќе си свртиме грб еден на друг...Се надевам дека нема да стигне до тоа но....ќе видиме се е во наши раце.

И размислете и така сме едно 500 плејери ако не сме заедно што е тогаш смислата да ни ја дадат Македонија кога неможеме да ја зачуваме.

ЗА НАШЕ ДОБРО, ЗА ДОБРОТО НА МАКЕДОНИЈА, ЗАЕДНО СМЕ ПОСИЛНИ.

САМО СОНЦЕТО Е ПОСТАРО ОД МАКЕДОНИЈА. МАКЕДОНИЈА ВЕЧНА!

треба да имаш сила(Strenght) најмалку 4

не можам да ја отворам темата за пријавување TD и слично кај МФ еве два дена веќе.
кај РФЛ пак некако пријавив а кога ќе го отворам МФ подфорумот и ќе кликнам на темата не ми ја отвора никако. Го отворам главниот форум можам да кликнам било каде отвора а кога ќе отворам кај Македонска фаланга и на темата и ми се јавува серверот не работи преоптовареност бла бла бла

ja treba da sum vo vtorata edinica imam 6+ streight

Нема врска и во третата има со 6+ скил и други.

Објавени камандирите на единиците во фалангата :helou:

П.С. Кој е Wolf Leader на форумов ???

Не е член на форумов, инаку супер на првата единица.

Од кога ке почнеме да добиваме пари или оружје?

Би требало од наредниве 2-3 дена.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom