Зошто жените се агресивни?

• Креатор на темата Креатор на темата Zdravko
  • Време на започнување Време на започнување
Никола напиша:
ве сакам сите и бидете жени.. се друго е со сила правење на она кое не сте.. нежноста, убавината,угодувањето се оние работи кои ве прават тоа што се..

I jas toa vikam de, dali nekade si prochital post od mene kade go tvrdam sprotivnoto, samo ti malkucka povekje zabeguvash so vulgarizmi:))))

Iris напиша:
I jas toa vikam de, dali nekade si prochital post od mene kade go tvrdam sprotivnoto, samo ti malkucka povekje zabeguvash so vulgarizmi:))))

Абе знаеш тие работи вадат по нешто од луѓето, тоа е она кое сакаат да го слушнат, емотивно се презаситени или мислат дека се па им треба некој стимуланс поголем, па не можеш да ги допреш ако не одиш до крај.
Зарем некој ќе разбере ако нешто фино му напишеш..не бе се е џери спрингер, сум се ебела со 450 души во 48 часа, тоа е она кое го раздвижува интересот на повеќемината.
Што е тука е, да не забегувам

Sekako deka site zeni ne se sekogas agresivni, no ako nekogas sme agresivni i imame pravo za toa . Pa normalno ke bides agresiven koga ke osetis deka pojakiot pol saka navistina sekogas da bide nad tebe i da ti se pravi vo sekoj slucaj ,, PETEL,, more ne agresiven ponekogas ti se ide oci da im otkornes.

More i maskite znaat da bidat isto agresivni, koga ke im dojde tesno okolu vratot kako znaat dobro da poludat lele , lele................

Lugje, kako bese taa pesnata : "Kako kobra opasna..." :raz:

Temava me potseti na nea :pos: :pos: :pos: :pos:

Da beeeeeeee!!!!!

Ajde ajde malecka
smej se sega ti
kako kobra opasna
ne si veke ti
:pos: :pos: :pos: :pos:

Sho mi bese poentata? Da - agresivni se. Znaete zosto? Agresivnost i posesivnost odat zaedno a i rimuvaat. :star:

JB напиша:
Sekako deka site zeni ne se sekogas agresivni, no ako nekogas sme agresivni i imame pravo za toa . Pa normalno ke bides agresiven koga ke osetis deka pojakiot pol saka navistina sekogas da bide nad tebe i da ti se pravi vo sekoj slucaj ,, PETEL,, more ne agresiven ponekogas ti se ide oci da im otkornes.

More i maskite znaat da bidat isto agresivni, koga ke im dojde tesno okolu vratot kako znaat dobro da poludat lele , lele................

:nesvest: :nesvest: :nesvest:

Во таков случај срцка треба да си агресивна на себеси. Што бараш со таков да си макар и уште една минута?
Уште еднаш да си потврдам ... агресивни жени се тие кои незнаат да си ги изберат правилните и задоволителни за нив патишта. :nesvest:

Зш бе тоа се толкува како очајно лоша особина? Никој не зборува за агресивни мажи, како они да се ок а жените немаат право на таква способност.

Zdravko напиша:
Zosto nekoi zeni se tolku vulgarni i agresivni?
Najgolem del od mazite ne sakaat agresivni zeni. Vulgarnosta e minus za zenata, vo sekoj slucaj.
Sto e togas motivot?

Z.

едитирано од Dolphin
Сметав дека општо треба да се каже за жените, а не само за жените на форум!
Verojatno nekoj im gi iskinal zhivcite pa kutri woman nemale vekje zhivci i stanuvaat agresivni i vulgarni.A tebe da ne te oterala u tri lepe nekoja zhena sho otvori vakva tema?:kez:

Па секое суштество ако го буцкаш ќе се изнервира. Него нешто што апсолутно ме вади од такт се ваквите теми "зашто жените...?" Добро бе, ако агресивноста се смета за лоша особина кај жените (кај некои жени зш не се сите агресивни), зашто не се смета кај мажите, или на крај и краева, зашто никој не спомне дека и жените ги нервираат агресивни мажи? Или општо прифатено е дека мажите се агресивни и тоа е во нивната природа, а жените се душички, мили и само треба да ќутат и трпат.

Изнајдов постара, ама по мене интересна тема. :)
Не би рекла дека агресивноста е карактеристика само на жената. Како и повеќе коментари на темава мислам дека е генерално карактеристика на човек незвисно од пол. Разликата, според мене, е во начинот на контролирање и искажување на агресивноста. Жените имаат помала толеранција и реагираат и на понезначајни работи, додека мажите или преминуваат преку одредени ситуации без да ги забележат или не им даваат толкаво значење на нештата.

agresivni se zasho se strastveni, sho po agresivna po strastvena e, samo da ne preterue:je:

Koj e vulgaren i agresiven?
Zenskite??? - e na kogo si naletal ti...?
Ne si naletal sigurno na zensko ;) batali ja ako e vulgarna, toleriraj ja ako e agresivna :pipi:

се е до карактерот на жената,нејзиното воспитување како дете,средината во која живеела и живее,проблемите кои ги има,а се разбира и до човекот до неа,али по статистика мажите во светот се поагресивни од жените,не за џабе женските се ,,понежниот пол,,,нели е така??:pipi:

passion, you will find with in agression, and the tenderness in her eyes

hahaahahaa
well, ok than

Абе зашо мислам јас дека агресивноста доаѓа од недоволно секс??
Или ја нешо не сум ко шо треба, се мислам дека агресивна е жената само заради тоа дека не е**на ко шо треба, да ја снеможат, незадоволена жена е агресивна жена, пмс е друга работа и нема врска ама ич со агресивност.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom