Зошто жените се агресивни?

• Креатор на темата Креатор на темата Zdravko
  • Време на започнување Време на започнување
ехх ... за кого како се агресивни и кон кого како ... барем јас до сега не сум приметил некоја девојка да е агресивна кон мене .... ако кон тебе се агресивни свака ти част

Dani^^^ напиша:
Зошто секоја карактеристика на жената која што е ,да кажам, не толку позитивна или негативна (за кого како секако) ја врзувате со потребата на жената за пари

Onaka, od kapric... ;-)

Мисирков ти не ми одговори на прашањето. Прочитај последниот пост од претходната страна. :star:

Aгресивни....за да не им изгледаат како слаби и нежни беспомошни суштества на мажите т.е. да не им остават простор да ги потценат?

Goddess of Chaos напиша:
Aгресивни....за да не им изгледаат како слаби и нежни беспомошни суштества на мажите т.е. да не им остават простор да ги потценат?

seejane9jl.jpg
:-)))

Ima nekoja forumdzika od Gorce Petrov, na edno predavanje od strana na profesionalci od MVR dojdov do podatokot deka najagresivni se zenskite od Gorce i imalo slucaevi vo koi vo policija mazite prijavuvale maltretiranje od strana na svoite soprugi....aj Svatete go ova nekako :)

Жените се агресивни кога чувствуваат дека мораат да се одбранат од нешто (без разлика дали или не се работи за физички напад). Мора да го сфатите тоа како најнормално нешто. Сите си се пазиме себеси:)

Sekoja zena ne e agresivna, a nie zenskite sme agresivni*(ne sekogas) no imame po nekoja pricina za toa a najcesta pricina koj e? pa normalno maskite... a agresivnosta i vulgarnosta se mnogu razlicni. Primer nemora da znaci deka ako malce si iznerviran mora da si vulgaren

Буковец напиша:
Можеби се малку...ама во кревет. Инаку не бе срциња се.

Причините за девојка да е агресивна се ..
1. не ја ебеш добро
2. не и купуваш доволно
3. не ја млатиш доволно

1 и 2 можат да се прескокнат али 3 боде очи и треба секое машко да го практикува. Ви текнува на времето кога ве учеле дека девојките се нежни и фини, свилени принцези и дека треба да се почитвуаат?
Е тие времиња се променети. Имате девојки по 180-190, потешки од голем дел машки, со бицепси ко Џордан, онака јако со тестостерон набиени.
Ако налетате на таква девојка (обично играат баскет или одбојка, некои и ракомет, а некои се онака диспрпорционални али на момент на некои машки им стануваат симпатични, не знам зошто), не се двоумеете ако прикажат некакво курчење или не дај боже да ве удрат да ги шибнете во цеваница, слабина, меѓумускул, во бут, во бубрег и секаде само не на лице.
Бидејќи тие девојки се повеќе машки отколку женски.

Лицето треба да остане какво што е да не ве тужи после тоа. За се друго си има оправдување од типот, се сопнала, се лизнала, пијана била. Дури и за фаца некогаш, али ако не сте експерт во ова поле не го практикувајте. Бидејќи за фаца, треба припрема и треба да имаш удрено барем 10 женски, пред да дојдеш до вистинскиот удар кој не личи на ќутек туку на пад.
Што препорачувам..

Ќе препорачам многу али другпат. Сега за сега држете си ги тупаниците во џебовите и трудете се психички да ја малтретирате. Зборете и за други девојки, колку им се на нив поголеми градите колку подобро пушат и слично.

Треба да постои синоним и објаснување за тоа што девојка е, а оние кои се дерат и сакаат да се наметнат на било каков начин тоа не се. Слободно со нив.
Но ако видам некој да замара некое фино, нежно пиче, тешко на него.

Nikola se izvadi so poslednata rechenica inaku ti se spremav... :)

Iris напиша:
Nikola se izvadi so poslednata rechenica inaku ti se spremav... :)

ве сакам сите и бидете жени.. се друго е со сила правење на она кое не сте.. нежноста, убавината,угодувањето се оние работи кои ве прават тоа што се..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom