Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Od ljubov ne se zivee
od pari se zivee
bez pari ko bez kur
znaci zenite se kurvi
posto ne im treba kur
nego pari
porasnete veke ednas
steknete iskustvo
ko taa idiotkata
ili marsovkata
isti kurac!
За разлика од доктори, инжинери каде што се употребуваат соодветни референци како префикс дипл.инг, доктор примариус,мр,др итн, итн кај уметнициве се користи голем пр. големиот сликар Пикасо, големиот тенор Павароти итн итн. изгледа придавката голем игра некоја улога
Или можеби поради тоа што нивните дела добиваат на цена дури и по смртта... :smir:
СинеПарите се основа за сигурен живот. Парите се синоним на моќ, што исто така е магнет за жени. Но, јас ја сфатив темата спрема насловот како да сака да праша Никола “зошто жените сакаат уметници“? А кога велам сакаат, по твојот форумски речниктоа значи зашо се влажнат, зашо им се ебе, зашо сакаат да го голтнат до грклан и да им влезе до дијафрагма, и во исто време, односно потоа да имаат сеуште желба да готват, плетат шо ти ја знам за тој тип. Да сакаат, знаеш, оноа чувство, љубов, пеперутки во стомак и слично.
Парите го кликаат тригерот на разумот, уметноста на срцето. Ама има и луѓе без срце, како и без разум. Кај двете, едно од ова не пали.
Сине
не ме заебвај денеска те учат да бидеш ефикасен и да не си го губиш времето со некој кој и онака нема да го сватиш , а сигурно не се влажнам на мажи кои имаат уметнички преференции, сакам мажи што знаат што сакаат и што работите се јасно поставени кај нив,и пред се способни.
И се влажнам на синоними како моќ и способност а не уметност.
А патем можеме да продаваме наоклу дизни идеали али нашево општество све више штанца луѓе како мене кои знаат дека немаат време за губење, посебно кога не се од богата фамилија.И посебно кога знаат дека тој нема да успее со точност од 99% .
За мене е губење време ...а тоа зошто пффф која сака да решава гатанки кои се нерешливи и да бега во некој друг свет слободно .Нека се влажни .На нешто што и онака на крај ќе свати дека е подобро или да најде некој кој е ебач со тапија или некој способен.
Патем колку што сватив беше општо генерално за женската популација а не за конкретна група на жени кои имаат конкретен вкус.(ако беше спротивното се извинувам)
Заборавив нешто друго реков и пред тоа дека жените калкулираат ...ја имавме оваа расправија порано.
Одговор на ова прашање ти го дае бурн 84
не ме заебвај денеска те учат да бидеш ефикасен и да не си го губиш времето со некој кој и онака нема да го сватиш , а сигурно не се влажнам на мажи кои имаат уметнички преференции, сакам мажи што знаат што сакаат и што работите се јасно поставени кај нив,и пред се способни.
И се влажнам на синоними како моќ и способност а не уметност.
А патем можеме да продаваме наоклу дизни идеали али нашево општество све више штанца луѓе како мене кои знаат дека немаат време за губење, посебно кога не се од богата фамилија.И посебно кога знаат дека тој нема да успее со точност од 99% .
За мене е губење време ...а тоа зошто пффф која сака да решава гатанки кои се нерешливи и да бега во некој друг свет слободно .Нека се влажни .На нешто што и онака на крај ќе свати дека е подобро или да најде некој кој е ебач со тапија или некој способен.
Патем колку што сватив беше општо генерално за женската популација а не за конкретна група на жени кои имаат конкретен вкус.(ако беше спротивното се извинувам)
Заборавив нешто друго реков и пред тоа дека жените калкулираат ...ја имавме оваа расправија порано.
Одговор на ова прашање ти го дае бурн 84
Уметниците се луѓе кои се умствено нескротливи а истовремено се луѓе кои жените многу тешко можат да сфатат што им се мота низ глава.
![]()
Свесни сте колку уметници има, така?
Свесни сте дека само од ликовна академија искачаат по 40 луѓе годишно со диплома дека се творци, прават изложби и сл....па на тоа додади и музичари, писатели, драматурзи, глумци...и сите се као мистериозни, алкоси и без пари?![]()
Стереотипи и предрасуди, глава боли.
...и сите се као мистериозни