Прашања околу eRepublik (проблеми, багови, итн.)

• Креатор на темата Креатор на темата Toneh
  • Време на започнување Време на започнување
Ej mi iscezna potpisot od erepublik na forumot. Odam na stranata za potpisi ama ne mi ja otvara. Da ne znae nekoj so e rabota??:toe:

Страната не им работи, затоа нема потпис. Кога ќе се врати страната, би требало да се вратат и потписите.

Зошто нема Актив Варс у Индонесиа ???

А 3 левел колку леба и кој квалитет требаат за опстанок до 6 левел?

Има некој да ми даде линк за од колку до колку експириенс се фаќа левел? Скалата...

edit: што е со маркетот? Кај вас го отвара?

неможам да им пратам на контактите од мсн покани а од јаху им пракам ама не им стигаат, што да правам ?

Е во која партија да влезам во Индонезија во Јава регион сум...Гледам има една Индо-Македонска Партија таму да влезам или..?!?!

Ај Ем Блајнд Нат Детх!

Е во која партија да влезам во Индонезија во Јава регион сум...Гледам има една Индо-Македонска Партија таму да влезам или..?!?!

Ај Ем Блајнд Нат Детх!

тамо влези таа е наша партија во Индонезија!

Има некој да ми даде линк за од колку до колку експириенс се фаќа левел? Скалата...

erepublik wiki - experience points

1 левел = 0 ЕП
2 левел = 7 ЕП
3 левел = 10 ЕП
4 левел = 15 ЕП
5 левел = 25 ЕП
6 левел = 35 ЕП
7 левел = 40 ЕП
8 левел = 50 ЕП
9 левел = 65 ЕП
10 левел = 80 ЕП
11 левел = 90 ЕП
12 левел = 100 ЕП
13 левел = 125 ЕП
14 левел = 200 ЕП
15 левел = 300 ЕП
16 левел = 500 ЕП
17 левел = 750 ЕП
18 левел = 1,000 ЕП
19 левел = 1,500 ЕП
20 левел = 2,000 ЕП
21 левел = 3,000 ЕП
22 левел = 5,000 ЕП
23 левел = 7,000 ЕП
24 левел = 10,000 ЕП
25 левел = 15,000 ЕП
26 левел = 20,000 ЕП
27 левел = 25,000 ЕП
28 левел = 30,000 ЕП
29 левел = 40,000 ЕП
30 левел = 50,000 ЕП

Ако планирате да правите бебиња, потрудете се барем да бидат изиграни првиот ден, еве зошто:

Ако играчот('бебето') откако ќе се регистрира престане да игра (0 експириенс), ќе треба да му пратите 35 леба вкупно за да стаса 6-ти левел (35 дена).

Но, ако играчот(бебето) откако ќе се регистрира, биде активен само првиот ден, односно ако: стави слика на профилот (2 ЕП), најде работа (5 ЕП), работи WORK (1 EП), тренира TRAIN (1 ЕП), и храната (1 ЕП) --- тоа се 10 експириенс поени, што значи тој качил 3 левел уште првиот ден.

Ако не планира да игра понатаму, тогаш вам ви преостанува да му пратите најмногу уште 25 леба вкупно за да стигне до 6-ти левел, за кое ќе ви требаат 25 дена (наместо 35 дена, ем заштедувате 10 дена и 10 леба).

Тоа до сега се однесуваше за вас кои сакаат да прават бебиња :) а сега ова се однесува и за вас и за еРепаблик почетниците како да стигнат најбрзо што може до 6 левел.

Со секојдневно логирање и: 1.купување храна 2.работење и 3.тренирање, почетник може да стигне до 6-ти левел за 10 дена.

1 ден: 10 ЕП (+10) = 3 левел
2 ден: 13 ЕП (+3) = 3 левел
3 ден: 16 ЕП (+3) = 4 левел
4 ден: 19 ЕП (+3) = 4 левел
5 ден: 22 ЕП (+3) = 4 левел
6 ден: 25 ЕП (+3) = 5 левел
7 ден: 28 ЕП (+3) = 5 левел
8 ден: 31 ЕП (+3) = 5 левел
9 ден: 34 ЕП (+3) = 5 левел
10 ден: 37 ЕП (+3) = 6 левел

Но тој 10 дневен период може да се скрати уште повеќе, еве на кој начин:

Ове е најбрзиот начин за до 6 левел. Ако го земеме истото сценарио погоре, и доколку играчот би учествувал во војна после 5 левел(од кога е дозволено да се војува), почетник би можел да стигне до 6 левел за 7 дена, во зависност од болницата во неговиот регион и од постоењето на активна битка во тој период:

1 ден: 10 ЕП = 3 левел
2 ден: 13 ЕП = 3 левел
3 ден: 16 ЕП = 4 левел
4 ден: 19 ЕП = 4 левел
5 ден: 22 ЕП = 4 левел
6 ден: 25+2 ЕП = 5 левел (+2ЕП од само една борба бидејќи неможе повеќе поради нискиот почетен wellness, и потоа одма лечење во болница)
7 ден: 30+2+2+2... ЕП = 6 левел (доволно е да се направат 3 борби тој ден, и веќе сте качиле 6 левел)

i am playing eRepublik for some so my roomates wanted to play it so i've send them invitations WITH MY REFERAL LINK, but i realized that i've made a mistake becouse we are sharing same ip adress, so by reading the forum i realized that i could be banned...what to do please reply...i dont want to be banned!!! as i said WITH MY REFFERAL LINK...WILL I BE BANED???

Hello,

Thanks for your message. The use of the same IP by more than one citizen is NOT considered to be a criterion of determining multiple accounts. There aren't any special restrictions for citizens sharing the IP, but to avoid suspicion, you might want to limit donations between accounts.

We hope both of you will have fun in the New World.

Regards,
The eRepublik Team

Овој одговор ке ме спаси ли од бан? Или ќе го јадам:jaj::toe:

i am playing eRepublik for some so my roomates wanted to play it so i've send them invitations WITH MY REFERAL LINK, but i realized that i've made a mistake becouse we are sharing same ip adress, so by reading the forum i realized that i could be banned...what to do please reply...i dont want to be banned!!! as i said WITH MY REFFERAL LINK...WILL I BE BANED???

Hello,

Thanks for your message. The use of the same IP by more than one citizen is NOT considered to be a criterion of determining multiple accounts. There aren't any special restrictions for citizens sharing the IP, but to avoid suspicion, you might want to limit donations between accounts.

Regards,
The eRepublik Team

Ако тоа што си им го напишал е вистина (а немаш повеќе твои акаунти), само немој да си префрлате пари/производи еден на друг. Ако си мулти.. ќе го јадеш :)

Hello,

Regards,
The eRepublik Team

Ја незнам зашто уопште си се мачел да им пишеш :) Ако те најдат, те најдат...ако не, никому ништо :) Сеа си само по-сумњив...

п.с. Зашо ерепублик ми ја отвара толку споро :/
Први е, нов нет иам, лета се`...освен ерепублик!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom