Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Fantom
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Честито да ни е победата и честито нова тема.

BLUE IS THE COLOUR !!!

Пофалба до Д_Т Фантом и ФантомХ за темата...Ја почитав и топ е....Таман ни дојде и со победа во 94 минута...Слатко како локумче..:pos2:поздрав

... сречковци сме до немај каде, ама како што велат - фудбал се играло доека не свирни судијата :)

Земам за потпис...:toe:
Исто и јас. Мислам дека треба да е колективен... Кај и да е, ќе почне да се мрчи дека и двата гола биле во продолжение.

Нека мрчат бе.Што ги ебам..ни се може на крај ќе даваме..
Иначе овие Тотенхем ме плашат..го водат Манчестер 1-0 5 минута...

Имаат јак тим Тотенхем. Ќе се бориме и со нив годинава. Изгледа ќе биде најнеизвесна. Најснаодливите ќе земат титула.

Него од сега ко ќе го гледам Челзи претходно ќе се напијам 2-3 диазепама...

Исто и јас. Мислам дека треба да е колективен... Кај и да е, ќе почне да се мрчи дека и двата гола биле во продолжение.

Мене ми сметаат голови во продолжение.Признајте сите лани како ни беше против Барса кога примивме 95та.:toe:

Него од сега ко ќе го гледам Челзи претходно ќе се напијам 2-3 диазепама...

Не бери гајле, друг врши работа за тебе...:pos2:

sport94437932012212000_big.jpg

Мене ми сметаат голови во продолжение.Признајте сите лани како ни беше против Барса кога примивме 95та.:toe:
Не само од нив. Така изгубивме титула во ПЛ прехлани, итн. Ко им кажав на фан клуб Барса "What goes arround, comes arround" ми се изнасмеаа. Само сакам со нив да се паднеме во ЛШ и на ист начин да изгубат. Не само со голот, туку и со судиската неправда...

Па редно и ние еднаш среќа да имаме....:toe:

Се сеќавам на почетокот на сезоната излегов во последните минути од мечот и оп дрогба гол даде така и денец илегувам и ете малуда ме ирадува.
Супер вовед на новата тема и очекеувам да ни се редат победи :helou:

Ај честито нова тема и победа пртови Стоук ѕверски пресврт..

Ах, најмногу што ме нервира е победа на ривалот во 90 и стотта минута али ај :toe: Нека ви е со здравје и поретко вака.

Честито нова тема момци, да ја исполниме со коментари за убави и среќни моменти :)
Честито и победа, не ја гледав утакмицата ама по резултатот гледам дека сме се испотиле малку повеќе од досегашните натпревари, 90мин:nesvest:

Поздрав, аирлија нека ни е...:smir:

Ај некој фин момак,нека ги постира головите..зошто на тој ебаниот стрим не ги видов ко што треба.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom