Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Имаш нешто против педери? Пази само да не ти се падне некој црнрц ко Есиен во ЛШ па да ти го настега!!!абе ајде нека ви е честито победата ама само педерска се вадите 93 минута гол давате оној пат не знам со кој игравте тогаш па 95 минута,
И тогаш со Стоук игравме...абе ајде нека ви е честито победата ама само педерска се вадите 93 минута гол давате оној пат не знам со кој игравте тогаш па 95 минута,
Исто едвај најдов стрим ми беше исклучен едно 10 мин и кога гледам Малуда. Стварно имаме среќа сезонава.Се надевам дека ке не служи до крај на сезона.:bilokojzbor2:
Абе ваљда мисли на Хал во прво коло...И тогаш со Стоук игравме...
Да,педери сме...педери бевме и од Барса кога изгубивме за ЛШ...
Абе ваљда мисли на Хал во прво коло...
Нека ни е честита победата против Стоук и нека ни се множат. А инаку во продолжение или не сепак е победа. Не е убава за противникот (ниедна не е убава) ама оваа посебно боли. Се случува секој да даде гол во продолжение ама затоа не треба одма педери да ги викаме.:helou:абе ајде нека ви е честито победата ама само педерска се вадите 93 минута гол давате оној пат не знам со кој игравте тогаш па 95 минута,