Lockerz, Beterz, VK, E-casting и други сајтови за "заработувачка"

Да ве прашам ја нешто за Vk....
Си направив акаунт и си "поканив" 5 души (имам динамико ИП и ја направив 5 акаунти :)) е сеа добитниците коа ке ги кажат, одма по заврпување на натпреварот или?? и дали ке ми стигне на меил дека сум добитник?
добитниците се објавуваат на истиот линк кај што ти е контестот, и тоа два-три дена по завршувањето на истиот

оиииии ја мислев само 5 треба :S значи колку повеќе поканиш поголеми шанси имаш...
не, сите имаат подеднакви шанси

Епа ајде можда ќе фатиме ајподи :vozbud:

За ова ВК уште царината е 3000 ?! т.е. нз дали царина се плаќаше 3000 денара само знам дека толку треба да спремиш ако добиес ипод. Нешто подетално за ова знае некој ?

и колку му доаѓа тоа од прилика?

Епа ако добро сватив, ако иподот е 250$ , 5% oд тоа треба да платиш ти. Мада колку што разбрав ова е нов закон и е мн намален до 5%.
Затоа и прашав дал има некој тазе сеа што зел ипод од ВК па да ми каже колку платил.

Епа ако добро сватив, ако иподот е 250$ , 5% oд тоа треба да платиш ти. Мада колку што разбрав ова е нов закон и е мн намален до 5%.
Затоа и прашав дал има некој тазе сеа што зел ипод од ВК па да ми каже колку платил.

По 2700 денари плаќавне

Епа ако ајпод е 250 долари, 5% ке му дојде негде одприлика 12-13 долари, што значи не повеќе од 1000 би требало да платиме

redemption

абе шо к%р е ова бе?!?!? ми вика дена не сум за овој ридемшн

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom