Lockerz, Beterz, VK, E-casting и други сајтови за "заработувачка"

И јас добив ајпод на ВК :vozbud:

Колку луѓе покани? ја 9 али не сум добитник:( И btw Честитки
Јас поканив 33 така да гледај да направиш следен пат повеќе од 20.Оди кај другар што има АДСЛ и таму си направи лажни акаунти.На секој мењај ип адреса и готово
И јас добив ајпод на ВК :vozbud:

Congrats :)

Јас поканив 33 така да гледај да направиш следен пат повеќе од 20.Оди кај другар што има АДСЛ и таму си направи лажни акаунти.На секој мењај ип адреса и готово

Јас имам АДСЛ дома, така си напраив 9 акаунти али мислев доволно дека се:) ај следен пат коа ке има натпревар ке напраам над 30:pos2: позз

Congrats :)

Нема везе бре, јас поканив 7 луѓе и 13то место сум, така да ќеститќи и за мене ( :

Нема врска само 5 души ама да се валидни слика ова она затоа излеа и што ако сум 29 хихихи нема врска ајде ваљда ке стигне

Нема врска само 5 души ама да се валидни слика ова она затоа излеа и што ако сум 29 хихихи нема врска ајде ваљда ке стигне

Сите што биле на листа сите ги добиле.Не сум слушнал некој да не добие.Единствено шупе е што поштарината е 2500 ден:toe:

Сите што биле на листа сите ги добиле.Не сум слушнал некој да не добие.Единствено шупе е што поштарината е 2500 ден:toe:
не е поштарина бе, се плаќа само данокот од 5% према царината што изнесува 0% за вакви ствари

значи, пак дупат од царина (морони). Треба да бидеме ослободени од плаќање за подароци, бесплатни се.
по ценовник се плаќа 5% ддв само за овие нарачки (ако не постои опција гифт)
69586148.jpg

ти текнува на ова?

И сеа шо значи ова да плаќаме или не...?!?!

не е поштарина бе, се плаќа само данокот од 5% према царината што изнесува 0% за вакви ствари

ти текнува на ова?

Да ама ако ми бараат овие од пошта 2400 како да ги убедам со ова?Сигурно ќе ми муваат некој филм.

Да ама ако ми бараат овие од пошта 2400 како да ги убедам со ова?Сигурно ќе ми муваат некој филм.
ќе си симнеш водич за царинење и ќе си го носиш на усб со тебе, кога ќе треба да плаќаш данок (со уплатницата без цена-за да прашаш уствари колку треба), и ќе им речеш дека стои 5%

ВОДИЧ ЗА ЦАРИНЕЊЕ НА СТОКИ 2010

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom