- Член од
- 22 јуни 2008
- Мислења
- 457
- Поени од реакции
- 52
Нејке да ме логира, може некој да ми каже дали има ваков проблем ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Според нив, треба само да се логираш на пејпал акаунтот, и ќе ги имаш парите. Адресата на пејпалот, треба да ти биде таа што ти е на локерз акаунтот.
Ако сакаш на друг мејл да ти ги префлиш, треба адресата од локерз да ја додајш на paypal некако. Јас нив ги прашав како и тие ова ми го кажаа.
MИслам дека картичка треба да регистрираш само ако сакаш да ги подигнниш парите од банка ама јас ке размислам дали ке ги подигвам и џои види има таму ѓибај во акаунтот има таму дали треба појке знаес англиски
zosto ne mozam da napravam user ne mi stiga kodot na email za da ja potvrdam reristracijata
MИслам дека картичка треба да регистрираш само ако сакаш да ги подигнниш парите од банка ама јас ке размислам дали ке ги подигвам и џои види има таму ѓибај во акаунтот има таму дали треба појке знаес англиски
За подигање пари потешко ќе ти оди. Кога ќе видат дека paypal акаунтот не ти е регистриран како да се граѓанин од Македонија(Словенец или Бугарин) тогаш ќе имаш проблеми. Купи си нешто од e-bay со тие пари, најдобро ќе ти биде.
Во преаво си може на крај ич да не ги добијам ама незнам шо можи од ебај да купамама има време ке вдиме сепак фала
![]()