Поинакво двојно задоволство

• Креатор на темата Креатор на темата Dolphin
  • Време на започнување Време на започнување
Пробај... Толку имам да ти препорачам :pehar:

Иначе, да се обратам до поширокиот аудиториум на форумов, закон е. И не, не значи дека така неповратно ќе се рашири вагината, пошо следниот пат си имаш нормален секс и пак си е нормално тесна :icon_lol:

Точно е дека е малку незамисливо за многу луѓе, ама не само што е остварливо, туку верувајте, пружа задоволство. Сеа мене ми пружаше задоволство од аспект на тоа кога гледав колку типките се палеа, и колку уживаа во тоа...

Порака до сите девојки/жени кои викаат дека не сакаат да користат вибратор или дилдо... Пробајте мајку му! Никој не тепа за проба, и ништо нема ненормално во тоа.

Ова ми звучи како реклама за некој Sex-и shop,

Ама проблемот е тоа што ако се навикни некоја на 2 колбаси после ќе и биде со еден како ниеден :)

E jbg , recesija e , kriza e .. nema sekoj den po dva-tri kolbasa , ke mora da se stiska so eden :)

--- надополнето ---

ne, vo nikoj slucaj. spored mene najubavo e so eden na edno mesto. nema poubavo nesto od toa.

Pa dobro ima logika , site dupki da bidat polni , neli :)

Ali , ostaj tebe sto ti e strav od dva u edna dupka , zamisli kako ke im e na mazite koa ke im se dopiraat alatite eden od drug :D

--- надополнето ---

[/COLOR]

Pa dobro ima logika , site dupki da bidat polni , neli :)

Ali , ostaj tebe sto ti e strav od dva u edna dupka , zamisli kako ke im e na mazite koa ke im se dopiraat alatite eden od drug :D[/QUOTE]

e toa e malku cudno stvarno. toa tera vo nasoka "bi":wink:

Ќе беше интересно ние да можевме да го Фтераме во две одеднаш, е тоа е задоволство :)

Иначе нема ништо лошо ако тоа им прави задоволство на некои...а верувам дека им прави :)

Пробај, пробај, пробај :vozbud:
Не се пали, малата имаше напишано пост нешто за контрацепција, па после укопча дека ја утнала темата, и тоа го пиша само за да се извади. :icon_lol:

Ќе беше интересно ние да можевме да го Фтераме во две одеднаш, е тоа е задоволство :)

Иначе нема ништо лошо ако тоа им прави задоволство на некои...а верувам дека им прави :)

Idi do Pripijat , posedi 2-3 dena i ako imas sreka za nekoe vreme ke ti izlezat dva kaktusa :) Posle toa mozes istovremeto dve dupki da bockas :tv:

--- надополнето ---

Не се пали, малата имаше напишано пост нешто за контрацепција, па после укопча дека ја утнала темата, и тоа го пиша само за да се извади. :icon_lol:

Partybreaker .. :ne:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom