Live Messenger проблеми, прашања и совети

• Креатор на темата Креатор на темата Supervisor
  • Време на започнување Време на започнување
Овај еррор кај мене се јавува кога ке бие прекината мрежата од македонија со microsoft серверите тоа се случува почесто краток блок се дешава и ве одлогирва и после неможе да се логира кај мене рестарт на компјутерот и се решава проблемот...

Дали некој знае што е проблемот што не можам да додадам нов контакт во листата на пријатели?

27234162.png

Ми го појавува ова и контактот никогаш нема да се додаде, иако пишува "we'll add makedon91@hotmail.com to your contacts as soon as the service is available again."

Едно прашање до тие со куп проблеми... имате ли инсталирано сервис пак 3?
ЈАс имам, па немам ниту едно мало проблемче веќе многу долго време :toe: Никогаш и не се исклучило само или да неке да ме конектира :toe:

Користев некоја постара верзија на месинџер и пред 1 месец вика дека мора да се апдејтира а некако новиот не ми се допаѓа.

A new version is available. You must install the newer version in order to continue. Would you like to do this now?.

Има ли чаре да ја користам старата верзија или ќе мора најновата?

Де бе решете го овој глупав проблем !!
2l9gn4z.jpg
Де бре, никој ли не знае, ебаго ?:nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv:
Веке 1 месец сум без мсн!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:њаа:

Знае ли некој што е проблемов?

32761587.png

Сегде проверив (и со search) ама фајлот (wlcomm.exe) го нема никаде во компјутерот, а пишува дека прави проблем. Што може да биде?

Де бре, никој ли не знае, ебаго ?:nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv:
Веке 1 месец сум без мсн!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:њаа:

Aј пробај вака, оди Старт -> Program acces control или нешто слично под Control Panel e. Провери таму дали ти е одберано Микрософт ако не одбери. Може е тоа :toe:

Користев некоја постара верзија на месинџер и пред 1 месец вика дека мора да се апдејтира а некако новиот не ми се допаѓа.

A new version is available. You must install the newer version in order to continue. Would you like to do this now?.

Има ли чаре да ја користам старата верзија или ќе мора најновата?

Ќе мора новата, денеска ми стигна меил дека мора сите да инсталираат нова верзија за да користат мсн!

И мене ми стигна меил дека мора ама чекам првин некој друг да ја симне. Има некој симнато? Има некоја разлика?

Инсталирајте си ја новата верзија поубава е од постарата и по стабилна малце ке ви биде глупо додека се навикнете, после више па ке не можете без нејзе

Инсталирајте си ја новата верзија поубава е од постарата и по стабилна малце ке ви биде глупо додека се навикнете, после више па ке не можете без нејзе

Ова за најнајновата збориш? Таа што ти појавува прозорче да ја симнеш?

Не знам што толку ви е страв да ја симнете најновата верзија. Ја користам уште од кога излезе и ниту еднаш ми нема паднато ниту па некој ерор појавено, за разлика од минатите.

Јас ја користам новата верзија ама некако тапа ми е. Старо си е старо. Еј стариот што убав беше, ме пука носталгија.:nesum:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom