Потона брод во Охридско езеро

• Креатор на темата Креатор на темата da_be_man
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ете го и томислав...

Зарем никој не знае дека кога мозокот 5 минути не ќе ти прима воздух, без оглед колку и да сакаш, или на колку и филмови да имаш видено некакви чуда, дека УМИРАШ БЕ?!

Имало случаи кога некој и после 10-15 минути под вода, пак се спасил..тоа 5мин шо напиша не е никаква апсолутна граница...

Бог да ги прости мртвите,моите најдлабоки сочувства до фамилите на загинатите.

Претовареноста на една страна била фактор за потонувањето.

Сега гледам на Сител, уште еден кретен во моментот на несреќата се досетил да извади мобилен и да ги снима преживеаните додека пливаат на површината. Кретенизам во огромни размери, дури поголем и од оној на Латас...

• Ми се допаѓа
Reactions: Syn
Кakо прво не знам кои беа луѓево-нуркачите кои беа доле во бродот и снимаа? Дали е дозволено нуркачите кои бараат дали има останато тела во бродот и слично, да снимаат???
Првите снимки снимени од некој од броодовите кои помагале беа хаотични. А тоа со вадењто на мртвите тела, Сител и вчера си го објави.
Али Латас :lud: Морам да се насмеам, Сител биле секогаш чекор пред другите, Сител даваат ексклузивни снимки, инаку зашто би ги гледале?
Тоа го кажа Латас

Слушни го па овој.http://a1.com.mk/vesti/video.asp?Video=09/goce-preziveani-06-09.wmv&VestID=113400
„Виновниците сигурно ќе бидат пронајдени. Знам дека има уапсени, знам дека министри си поднесоа оставки во Македонија. Но, повторно, и по овој случај се засрамени како и за Спаска. Останува да ги следиме работите“, вели Борисов.
:tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp: Како можеа само да изберат неписмен рекетар да им ја води државата. Толку ли има омраза или нечовечност? Не можам да разберам.

Шо сакаше да каже Латас за тоа со градоначалникот на Охрид дека бил од СДСМ ( јасно и гласно нагласи) не ми е јасно.:toe:

Шо сакаше да каже Латас за тоа со градоначалникот на Охрид дека бил од СДСМ ( јасно и гласно нагласи) не ми е јасно.:toe:

Го болдира насловот ГЛУПАК на неговото чело. Не можам да го разберам тој човек, и во трагедија повторно меша политика. Најголем деген во македонското новинарство и македонската историја.

Латас си јадел и кеси јаде секогаш тоа толку му сече на полтрончево шоси игра новинар , а уствари шо сакав да прашам дали сите жртви биле Бугари има ли од некоја друга нацјоналност удавени или само бугари???

Јасно ми е се мене,само незнам зошто мора во секоја трагедија(во случајов) или некоја веселба да се меша политика.:toe::nenene::nenene:

Имало случаи кога некој и после 10-15 минути под вода, пак се спасил..тоа 5мин шо напиша не е никаква апсолутна граница...
pod uslovi температурата vodata da e okolu nula и телото да има доживеано хипотермија
-.-
ах ....ми доаѓаат разни зборови да кажам
Иам гледано разни филмови за реанимација и слични шитови

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom