Видео: Групен секс со келнерка во Охрид :)

• Креатор на темата Креатор на темата Ptolomej
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Андроник напиша:
Санде ја стресе се мои другари кои студираат во Скопје, клипот е сниман пред 2 години, девојката е струмичанка.

А за групниот се 2 видеа, девојката е келнерка. Го имаат полно луѓе.
оф топик: :)
Чек чек. Која е струмичанката. Де малце дообјасни. јас треба да си одам викендот.

Не те разбирам каде треба да си одиш за викендот?

Инаку, другарот која ја плеска од позади (не ме прашувајте за имиња и слично) ми е многу добар другар од средно, и кога ми го покажа клипот јас се изнасмеав нормално. И го прашав за девојкава (и ако се сеќавам добро) ми кажа дека била од Струмица. И мислам ми рече и платиле 500 денари да ја опашаат тројца. Или 100 не сум сигурен.

Инаку вакви работи (хоум мејд клипови со мобилен) често девојките и не знаат дека се снимаат има мноооогу. Само јас имам на диск во .3gp едно чудо и тоа девојки од Србија. Ај можда за мобилниот портал ќе ве просветлам. :)

ехее од србија не шишаат, ги има милион и тоа све малолетни, збудале младината таму

Гижо напиша:
ехее од србија не шишаат, ги има милион и тоа све малолетни, збудале младината таму

Tocno, pred 1 mesec naidov na eden sajt so milioni sex-klipcinja snimeni od mobilni telefoni (site so soodveten naslov) a imase i mnostvo makedonski. Taka da i ova so ohridjankava kaj i da e, ke go objavat.

Наравучение ... девојки што читате запамтете ... при секс, мобилните строго на страна тргнати, по можност во друга соба или кола:star: :sekss: :pos:

Абе Северина го скрши мразот со „хоум мејд видео” на Балканот и сега секој втор почнал да праи вакви филмчиња....

Мора да се сними нешто бе.... у мода стана ова бе... :) :)

Acid напиша:
Како тоа да го нема сеуште на Кајгана? :ija:

А бе на топик на плетење го имаше - прашај го Калигула :pos:

divine напиша:
Наравучение ... девојки што читате запамтете ... при секс, мобилните строго на страна тргнати, по можност во друга соба или кола:star: :sekss: :pos:

Или исклучени :star:

Macedalien напиша:
А бе на топик на плетење го имаше - прашај го Калигула :pos:

Или исклучени
:star:
мислам дека преферирајте секогаш во соба во која нема компјутер и во темница, пошо без светло нема шо да се снима :)

Андроник напиша:
Санде ја стресе се мои другари кои студираат во Скопје, клипот е сниман пред 2 години, девојката е струмичанка.

А за групниот се 2 видеа, девојката е келнерка. Го имаат полно луѓе.

Why am I not surprised.... :kez:

Абе ајде давајте тоа клипот више аман... :pos:

Следната кајгана собиранка предлагам да биде во Велес во кафаната Boletus!

Vlad II Draculea напиша:
:star:
мислам дека преферирајте секогаш во соба во која нема компјутер и во темница, пошо без светло нема шо да се снима :)

И така може!:star: :sekss:

За најсигурно .. телефоните вкола или во друга соба .. компјутер јоктур, а па светло ни под точка разно .. завесите и ролетните затворени .. вратата заклучена :je:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom