Видео: Групен секс со келнерка во Охрид :)

• Креатор на темата Креатор на темата Ptolomej
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
^devoj4e^ напиша:
toa ti e be nekoja budal prostitutka.....kako mozela ne mi e jasno?sigurno i imat dadeno pari.....

ZAso be so....loso e da se zabavuvaat decata...??? :sekss::sekss::sekss::sekss:

Денеска го гледав клипчето ама многу лоша снимкае,но сепак се гледа шо е како е :),иначе сексот се случува во соба(а не во нет кафе),и сцената е вака:во исто време еден ја дупи одпозади,на друг му го дудла, третиот седи на кауч а четвртиот снима со мобилка....јаки се муабетите и извиците што ги прават ебачите за време на сексот...хе хе хе

И јас, и јас.

Му ги листав денес на колегата сите такви клипчиња шо ги има у мобилен, ама немаше ни едно со ваква приказна! :-)

A да не мислите вие на она што беше "Санде ја стресе"?

Ptolomej напиша:
Денеска го гледав клипчето ама многу лоша снимкае,но сепак се гледа шо е како е :),иначе сексот се случува во соба(а не во нет кафе),и сцената е вака:во исто време еден ја дупи одпозади,на друг му го дудла, третиот седи на кауч а четвртиот снима со мобилка....јаки се муабетите и извиците што ги прават ебачите за време на сексот...хе хе хе
Колку што јас се разбирам во математика, изброив два машки директни учесници во сексов. И вот'с д биг дил абаут? Секоја чесна домаќинка може тоа да го издржи.
Четворица биле, онака, овака, камери, флешои, туф, туф!
Кај е емотиконот за разочараност?

Првоборке...работата е во тоа што сепак сите четворица ја работат но се менуваат...и дркаџијата и снимателот си влегуваат во игра со неа но на тој дел што јас го гледав беше како што опишав погоре,но не значи дека потоа не си влегуваат во игра со неа и тие двајца кои што според тебе се аут..хе хе

Е ајде де 200кг муабет а клипот никаде го нема,ај доста

Да ви се скрати ова да ви се скрати она ууууууууууууууууу шнајдери,кај е клипот а кај?:ija:
Сакам да о гледам,сам сум дома ,ми се е...... келнерка

Ја предлагам вака : девојката да се викне на кајгана собиранка ама на којашто ќе ги има само првите петмина од скорот на Мистер Кајгана за да видимедали домаќинката е како од онаа рекламата за ориз : колку повеќе ставаш - толку масата се протега. Шо викате м? :raz:

Санде ја стресе се мои другари кои студираат во Скопје, клипот е сниман пред 2 години, девојката е струмичанка.

А за групниот се 2 видеа, девојката е келнерка. Го имаат полно луѓе.

Αма санде беше најјак со тоа сликата од пикасо :pos:

Сликата му стои во дневна одма над троседот наспроти телевизорот. Јас прв пат кога го гледав баш седев одма над сликата. Се згазивме од смеење, недоволно да се каже, одма станав од троседот, си седнав на фотелја. :sekss:

Андроник напиша:
Санде ја стресе се мои другари кои студираат во Скопје, клипот е сниман пред 2 години, девојката е струмичанка.

А за групниот се 2 видеа, девојката е келнерка. Го имаат полно луѓе.
Како тоа да го нема сеуште на Кајгана? :ija:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom