Видео: Групен секс со келнерка во Охрид :)

• Креатор на темата Креатор на темата Ptolomej
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
"Taa vo sredina da ne e MACEDALIEN"? Taka mi lici. A vardarce e toj drkacot od nekoe velesko selo.

Не ке беше лошо некој на ПП да ми даде линк да го видам и јас клипчето.... пошто ѓоамити ке ми го донесеа ама.... шо е сигурно сигурно.... набаците накај мене да видам :icon_lol:

Машките од клипчево сите ги знам..... на женското лицето не и се гледа.... но ке ги прашам ке ми кажат.... :pos: :pos: :pos:

Bratce ako odis slucajno Ohrid sigurno ke do najdes,bidi siguren.Inace tie sto ja rabotele, ne se ohrigani tuku skopjani

колку е глупо клипчето, џабе трошев трансфер

се сложвам дек е глупо :)

МаРиНа`Ох напиша:
се сложвам дек е глупо :)
Нели е забрането да се гледа од оние под 18?
Тц тц тц, во што ли се претвори светов?:)
Аххх ебати сексуалната револуција.

Ptolomej напиша:
Најозборувана тема деновиве во Охрид е снимка на групен секс на една охриѓанка(келнерка) со четворица мажи(веројатно исто така охриѓани)...секс сцената е снимена на мобилка од страна на ебачите и незнам дали е префрлена на формат за да може да се гледа на компјутер...иначе колку што разбрав келнерката која што ја "работат" четворицата истовремено(т.е. тројца ја работат а еден снима и потоа се менува снимателот) се вика Наташа...btw снимката е направена со дозвола на ебачицата,т.е таа цело време е свесна дека ја снимаат...тоа е се што знам и затоа се надевам дека охриѓаниве што сте на форумов ќе кажите нешто појќе за целата таа работа и нормално ке обезбедите снимка да ја видиме реденката...хе хе хе
na tipkata to i e veke 4-5 klip...eve jas sum vo ohrid i ja bijat prekrasen orospiski glas...licno imam gledano dve klipcinja i se odvratni...:sekss:

Клипчињата се глупи.... нема ништо посебно во нив.... иначе дечките се од Струга не од Охрид.... а девојката не знам пошто не ги имам видено сите клипчиња... тоа што гледав нејзиното лице не можев да го видам.... само се спомнува името Наташа. :icon_lol:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom