Corvus
Latrodectus
Е Вокерке,Вокерке,најубавите дела-тебеСите.
Јас имав ликови од „Злосторство и казна“, вие веројатно кај Снежана сте, друга колешка била кај вас.![]()

Честито!
Методика ви беше последен испит така?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Е Вокерке,Вокерке,најубавите дела-тебеСите.
Јас имав ликови од „Злосторство и казна“, вие веројатно кај Снежана сте, друга колешка била кај вас.![]()
Е Вокерке,Вокерке,најубавите дела-тебе
Честито!
Методика ви беше последен испит така?
ДаOsmo sum dosega mi bea site petki ama izgleda godinava ke imam i edna cetvorka.Ke me primat vo Orce Nikolov so edna cetvorka?
Нема да поверувам во тоа па да ми покажеш снимка како и доделуваат наградаСтварно мица физика била мис југославија или се заебава народов?
И јас тоа викам, ме набедуваа прееска од нигде, викам што ви е бе болни да не стеНема да поверувам во тоа па да ми покажеш снимка како и доделуваат наградаИначе да тоа се муабетите.
Не, не ми предавала. Кај Цеце бев јасИ јас тоа викам, ме набедуваа прееска од нигде, викам што ви е бе болни да не стети предавала тебе?
![]()
Еве и да не се најде некој паметен да каже дека стварно била, нека си кликне тука.Обожавам коа сум у право![]()