СУГС Јосип Броз -Тито

Толку не посакуваната Олга мене не ми се падна.
Ми се падна таа Сузана.Ист калибар на таа Олга е или добра е?
Аххх математика само немав среќа таа полумрената ми се падна што и треба микрофон очигледно.

Аххх математика само немав среќа таа полумрената ми се падна што и треба микрофон очигледно.

Мене и Олга и Ачковска ми се и денес со двете имав час страшно беше цел клас ќутиме а она прашува сигурно сте дека нема прашања????Значи се ви е јасно??Добро ја ќе почнам да прашувам итн.

П.С.Денес ние први добивме учебници :(:kesa:

Сузе ти се падна хемија?

Мене ми предаваше во трета. Види, женава дава подолги тестови а не предава ништо. Значи ако сакаш 4 или 5 на тест, препрашувај ја за се` што не ти е јасно, зошто ако чекаш на неа да предаде нешто нема да дочекаш. Не ја интересира ни дали има галама на часот, ни дали ја слушаат, си се занимава самата себеси, си се смее, си седи на лаптопот, а кога ќе даде тест - 1,2,3 се оцените кои владеат =).

П.С. Сите учебници ви ги дадоа или неколку само? Јас имам психологија, латински, философија и ликовно за тие што се Јазично Б од мој клас.

Така да, ако имаш што и да е нејасно, отиди и со книгата и тетратката на катедра, зошто е малку помрзлива професорка. Кај мене на хемија се` се правеше освен предавање од нејзина страна.

Мене и Олга и Ачковска ми се и денес со двете имав час страшно беше цел клас ќутиме а она прашува сигурно сте дека нема прашања????Значи се ви е јасно??Добро ја ќе почнам да прашувам итн.

П.С.Денес ние први добивме учебници :(:kesa:

Подобро навикнете се на повторување на минатата лекција секој час и бидете си спремни, зошто првите часови се лупаат кецови, поготово во прва година =)

Сите учебници ви ги дадоа или само неколку? Јас имам само психологија, философија, латински и ликовно имаат тие од Јазично Б што ми се во клас. 3-4 книги само.

Не. Само Информатика, хемија, физика, историја, спорт, македонски географија и биологија.

Не. Само Информатика, хемија, физика, историја, спорт, македонски географија и биологија.

Да и ја ко магаре се натоварив со овие па уше и остатокот фалеше.

Е ние само една имаме:) И тоа физика.
Туку, како впечатоците од новите професори?:)
Сепак, Оле страшна е, а?:)

Е ние само една имаме:) И тоа физика.
Туку, како впечатоците од новите професори?:)
Сепак, Оле страшна е, а?:)

Па мене не ми предава Оле, Сузе е..:vozbud:

П.С. Македонски правиме писмена утре :toe:

ЈА ВИДОВТЕ НОВАТА ЕТИКА:vozbud::vozbud::vozbud:
тапа е бе нема мевце...:toe::pos2::pos2:

ЈА ВИДОВТЕ НОВАТА ЕТИКА:vozbud::vozbud::vozbud:
тапа е бе нема мевце...:toe::pos2::pos2:

Што си отишол на Етика бе? :( Информатика ќе ти беше многу подобро :)

Што си отишол на Етика бе? :( Информатика ќе ти беше многу подобро :)

:pos2::pos2::pos2:
информатика сум бе не сум будала шшо ти е...
него случајно ја видов онака блиц 2-3 пати ...иформатика сум кај плавата годинава...само тешко ке се тера:toe:

:pos2::pos2::pos2:
информатика сум бе не сум будала шшо ти е...
него случајно ја видов онака блиц 2-3 пати ...иформатика сум кај плавата годинава...само тешко ке се тера:toe:
Ахахахаха ако си кај Јулијана не да ќе си пеете песни на час:) Типката е малку забегана, се смее на секои два збора, душа е:) Мене лани ми беше по проектна активност програмски јазици. Супер е и ич не е строга, а има многу знаење:)

@ гладиус - која ти се падна по физика?:)
Ај погоди... Надица плавата ми е пак....:tapp::tapp::tapp:

Па мене не ми предава Оле, Сузе е..:vozbud:

П.С. Македонски правиме писмена утре :toe:

Нека не те лаже изгледот и финоста на Сузе, става кецови без око да и трепне, онака ти се смешка и ти го пишува пополека во дневник.
А кај кој си македонски?
бтњ, на нас не ни дадоа учебници. Дискриминација! -сакаам

Да ве прашам ова англиски таа младата плавушата како се вика.Кажете ми дека се вика Маја?:kesa::kesa::kesa:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom