- Член од
- 14 август 2008
- Мислења
- 2.441
- Поени од реакции
- 1.013
Ti si ekspertot.Тектонско пореметување не може да придвижи толкава маса на вода, според мене...
Debilna tema, BTW, duri i za 'Misterii'.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ti si ekspertot.Тектонско пореметување не може да придвижи толкава маса на вода, според мене...
Дебилна или не, ќе стои, некои незнаат ни што е цунами.Ti si ekspertot.
Јас не сум експерт ама барем се трудам да дадам објаснување за разлика од тебе кој единствена тема што ја посетува е ЧДА!Ti si ekspertot.
Znam, sakam da kazam deka nemas osnova da davas takvi tvrdenja i 'objasnuvanja'.Јас не сум експерт ама барем се трудам да дадам објаснување
Епа ти кога си толку паметен дај свое објаснување или само пумпаш постови?Znam, sakam da kazam deka nemas osnova da davas takvi tvrdenja i 'objasnuvanja'.
колку што прочитав во првите постови мислам дека дечкото постави прашање дали позади ова стојат американците и дали ова е настанато од експлозија..Леле значи од се ќе направите сеа conspiracy theories. Уште да се направи тема како настанале громовите и земјотресите и дека САД тоа го прави. Воопшто не знам темава зошто е во мистерии?
Како може да не веруваш кога не кријат дека е од бомби...
Earthquakes, volcanic eruptions and other underwater explosions (detonations of nuclear devices at sea), landslides and other mass movements, bolide impacts, and other disturbances above or below water all have the potential to generate a tsunami.
Не реков дека е здрав тој што го направил тоаА зошто баш таму???На кој толку паметен му текна баш таму да тестираат нуклерка??Има стотици вакви ненаселени места..Стварно треба да си нездрав тоа да го направиш..