Кој е насловот на песнава? (Барам песна)

• Креатор на темата Креатор на темата Macedalien
  • Време на започнување Време на започнување
Една песна текстот иде нешто вака :
Еј , еј зошто ме остави еј ова болка на рана срце нема да преболи ... Ноќва пее од срце , Прости ми за се , заборави на се , не оди те љубам јас ? Некој се скапав од барање!

Еј , еј зошто ме остави еј ова болка на рана срце нема да преболи ... Ноќва пее од срце , Прости ми за се , заборави на се , не оди те љубам јас ? Некој се скапав од барање!
хеви метал е?

Барам наслов на песната или ако ја најде некој супер од 1994 изведена на макфест е типов личи на Панки од Куку Леле текстот иде : ПРОСТИ МИ , ПРОСТИ МИ ЗА СЕ, ЗАБОРАВИ ТЕ ЉУБАМ ЈАС! еЈ ЗОШТО МЕ ОСТАВИ? зНАЈ ОВА БОЛКА И РАНА СРЦЕ НЕМА ДА ЈА ПРЕБОЛИ , НОЌВА ПЕЕ ЗА ТЕБЕ ОД СРЦЕ .. Така нешто :)

ти оваа изгледа со години ја бараш. :)
викаш личи на Панки, ги провери сите негови и на Куку Леле песни?

ти оваа изгледа со години ја бараш. :)
викаш личи на Панки, ги провери сите негови и на Куку Леле песни?
Се вика Остани ја изведува Панки ама ја нема никаде за слушање.

Последно уредено:
Било која(кои) песни од народните на клипчето,и уште побитно изведувачите ако знае некој?

Било која(кои) песни од народните на клипчето,и уште побитно изведувачите ако знае некој?

Ансамбл Билјана
Долго е видеото за сите наслови да ти ги пишам (Охрид убав мил, Антице џанам душице, Бор садила мома Евгенија... натаму не слушав) :D На јутјуб имаш плеј листа од нив, ќе ги најдеш таму.

Ансамбл Билјана
Долго е видеото за сите наслови да ти ги пишам (Охрид убав мил, Антице џанам душице, Бор садила мома Евгенија... натаму не слушав) :D На јутјуб имаш плеј листа од нив, ќе ги најдеш таму.
Абе комшија ако не помогне нема кој,фала комшо многу :D

Барам песна 2 дена ја слушнав на антена5 или нз која радио станица...машко ја пее позната ми е ама немозам да ја најдам...од текстот го запамтив: ''ти ке бидеш во секој мој стих'', а од рефренот: ''Се што барам за последен пат прегрни ме и замини''..Балада е тажна во стилот на ''Тогаш некој будала'' од Владо Јаневски..Ве молааам :D

Делот од песнава накај 1:41-1:42 многу ме потсетува на едно друго ептен јако хитче од пред 10-15 години мислам... нешо ми иде као Faithless, или Pakito со голема веројатност да грешам... некој?
Се повторува делчето после уште неколку пати.

Некој во мп3 формат песнава, мислам дека е од Биба Додева на Антена5 ја вртат навечер...

"Знам јас очи да отворам а срце да затворам, кога треба да заплаќам ќе се насмеам"

На антена 5 ја слушнав денски нешто во индиски стил, женско ја пее, немав време за shazam, да не ја знае некој?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom