YouTube (официјална тема)

• Креатор на темата Креатор на темата NightWolf
  • Време на започнување Време на започнување
Абе прават генерална проба за први април.

Кај мене е исто намален бројот на views на каналот ...а исто таке е и закочен...сепак мислам дека не е хакнат али не се знае ;)

Значи од YouTube имаат технички проблеми, стоеше порака у панелот дека може да се разместени прегледите на видеата, така да без паника, не е хакнат YouTube, ХА-ХА-ХА!

Брат на секоја страна можат да се појават грешки.Али има можност и you tube да е хакнат.

Еве вака бидејќи има нов изгледа на youtube ако незнате како да го промените сегашниот изглед ќе ви помогнам.
New%20Picture%20(1).bmp

Прво треба да има account и да бидете логирани а ако нема веќе тогаш одете на Create account.

youtube114.jpg

Ова е сегашниот изглед на почетната страница на YouTube профилот, а корисниците на Firefox или Chrome можат да го сменат многу едноставно.
(За сега работи само на овие два прелистувачи).

Доколку користите Firefox на тастатурата притиснете Ctrl + Shift + K, а доколку користите Chrome на тастатурата притиснете Ctrl + Shift + J.
youtube210.jpg

3. Ќе ви се отвори командната линија во која ќе го внесете овој код:

document.cookie="VISITOR_INFO1_LIVE=ST1Ti53r4fU"
и ентер.

youtube310.jpg

Овој е новиот изглед.

4. Потоа затворете ја командната линија, притиснете F5 или кликнете Refresh. и ќе го добиете новиот изглед. И пишете во коментарите дали ви се допаѓа нивиот изглед. еве нешто ново. Најголемата видео друштвена мрежа YouTube им овозможи на своите корисници кои закачуваат видеа пристап до новa, подобрена статистика за видеа и канали. Полесна навигација, подетални извештаи и податоци за тоа како расте вашата публика и како да ја зголемите гледаноста на видеата се само дел од подобрувањата во опциите за статистика.
Статистика за видеата и нивната гледаност не е ништо ново кај YouTube, Insights опцијата е достапна веќе подолго време кај сите корисници кои закачуваат видеа или имаат свој канал, но тие што ја користат ќе се согласат дека прегледноста на бројките и податоците во старата верзија не е лесна за следење и е непотребно комплицирана.
Со YouTube Analytics, втората, подобрена верзија на Insights, корисниците сега ќе можат полесно да ја разберат својата публика.
Објавувајќи го известувањето за Analytics, YouTube исто така објави и инфографик со кој им помага на корисниците да ја разберат приказната зад бројките. Инфографикот следи во продолжение…

Мене афтоматски ми се префрли на новиот изглед и по некое време се врати.
И онака беше крш. Ич не е прегледен.
Мене ми се свиѓа „дизајнот“. Баш онака за промена е добар. Ама за прегледност да, не го бива.

youtube114.jpg

4. Потоа затворете ја командната линија, притиснете F5 или кликнете Refresh. и ќе го добиете новиот изглед. И пишете во коментарите дали ви се допаѓа нивиот изглед.
бтв шо ти е темата у мозила?

Мене на хромот сам ми се направи, а сеа кога пуштам јутјуб на мозилава стариот јутјуб е, вајда не е активиран :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom