YouTube (официјална тема)

• Креатор на темата Креатор на темата NightWolf
  • Време на започнување Време на започнување
што се кезиш? па прочитај поубаво у твојава тема дека за да го вратат стариот дизајн треба само да ја избришат историјата или колачињата!! и што е тука смешно?тоа го кажаа дечките погоре........

Полека малце само онака се насмеав ми падна смешно.:D

Јас го имав Cosmic Panda и ми беше убаво на тој,сега овој е посрање сам ми се промени а тој беше по избор.Сега е :гомце: (каква емоција :pos:)

Знам дека е страмота да прашам, ама 3 саати пробував и не се снајдов.

Како да наместам фотографија на профилот? :confused:

Cookies поточно :)

BTW, само мене ли ми се допаѓа новиот дизајн?
Не,и мене ми се допаѓа новиот дизајн,изгледа понапредно,пофутуристички и најдобра новина која ја воочив вака набрзина е табелата лево со Subscriptions> ова мене ми е битна ставка,така да го подржувам новиот дизајн и сметам дека треба да се оставо опција за враќање(не преку бришење на cookies) ;)

Ако го бивало ќе го задржеле. Еден куп промени прават без никаква суштина. Само „поправаат“ нешто. Јас би го вратил дизајнот од пред една година да можеше.

Не,и мене ми се допаѓа новиот дизајн,изгледа понапредно,пофутуристички и најдобра новина која ја воочив вака набрзина е табелата лево со Subscriptions> ова мене ми е битна ставка,така да го подржувам новиот дизајн и сметам дека треба да се оставо опција за враќање(не преку бришење на cookies) ;)

Арно што ме потсети, заборавив на неа :)

Мене денес кога влегов ми е новиот дизајн автоматски се подесил;) нема потреба да го правам. и бољи е..

Новиот дизајн мене многу ми се допаѓа.
Гледањето канали сега добива на значење што е одлично, и така веќе телевизија не гледам како што треба :pipi:

Пред саат време правам плејлиста, почна да не ми ги вади другите плејлисти.

Отварам сега јутјуб ми дава

Http/1.1 Service Unavailable

Ljq9f.jpg

4000083099_0f927272d6.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom