V
Vlad II Draculea
Гостин
Буковец напиша:А бе го знаеш она по градски...Што е пенис???
Исто ко селски кур само малку помало:kez:

неможев репутација, ама нека сиби мамата.... си ме пресмеал чоек..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Буковец напиша:А бе го знаеш она по градски...Што е пенис???
Исто ко селски кур само малку помало:kez:
Секс не е нешто ко маргарин таква работа. У Веро мислам дека имам видено, се продава.Vlad II Draculea напиша:абре... темата е секс.. не кој од кај е и каков кур има...
назад на темата
мене па ме учеја дека маргарино се користел во сексо, а мислам дека не го добил името по то..Jakov напиша:Секс не е нешто ко маргарин таква работа. У Веро мислам дека имам видено, се продава.
Не се зезај ако знаеш стварно кажи да не се изрезилам. Ќе влезам ќе побарам секс место маргарин ќе ми се смеат сите.Vlad II Draculea напиша:мене па ме учеја дека маргарино се користел во сексо, а мислам дека не го добил името по то..
Goddess of Chaos напиша:Де бе....мене ми е срам да го спомнам ТОЈ збор...мама вика дека после 20 години и ја ќе смеам да го користам...
Jakov напиша:Ti ako se sramis ne go spomnuvaj samo napisi go ovde nie ke go spomneme za tebe.
Aj probaj..eee a kako ni bese nas ko nemavme interneti da se vezbame. Se sme vezbale na licu mesta.
A stvarno toa poimot trebalo minimum dva-tri pati dnevno da se upotrebuva inaku nemalo efekt???Vlad II Draculea напиша:а бре никој од град нејчи да го објасни поимов ебаго... па читајте има и неписмен народ.. глеш и девојчено со сио срам и греФ од мајка овде прашува....