Зошто не отвори некој тема за СЕКС? :(

• Креатор на темата Креатор на темата Nenko
  • Време на започнување Време на започнување
Буковец напиша:
А бе го знаеш она по градски...Што е пенис???
Исто ко селски кур само малку помало:kez:
:pos: :pos: :pos:
неможев репутација, ама нека сиби мамата.... си ме пресмеал чоек..

Сега сите ќе почнат да кажват дека се сељаци. :pos:

Пер, ја уше мислев дека штрков ме донесел...ко вчера да беше у онаа пелената кога ме носеше цела струмица ја видов од високо ама едно wedgie шо ми напраи со тоа клунот, к*ров сега крив ми е ради него. Ама мама и тате кажват да не го дирам, демек ќе ми се скршила кичмата. :pos:

абре... темата е секс.. не кој од кај е и каков кур има...
назад на темата

Vlad II Draculea напиша:
абре... темата е секс.. не кој од кај е и каков кур има...
назад на темата
Секс не е нешто ко маргарин таква работа. У Веро мислам дека имам видено, се продава.

Jakov напиша:
Секс не е нешто ко маргарин таква работа. У Веро мислам дека имам видено, се продава.
мене па ме учеја дека маргарино се користел во сексо, а мислам дека не го добил името по то..

Vlad II Draculea напиша:
мене па ме учеја дека маргарино се користел во сексо, а мислам дека не го добил името по то..
Не се зезај ако знаеш стварно кажи да не се изрезилам. Ќе влезам ќе побарам секс место маргарин ќе ми се смеат сите.

а бе нема да бараш во ВЕРО, таков „маргарин” посебен бил некој во аптека имало.. речи му за да го подмачкам сексо че те разбера.. Кај нас всело сало се користело(дедоми така ми кажа)

Де бе....мене ми е срам да го спомнам ТОЈ збор...мама вика дека после 20 години и ја ќе смеам да го користам...

:pos: :pos: :pos:

Еј, замисли само колку страни би била таа тема за секс, доколку би била само една... :ija:

Goddess of Chaos напиша:
Де бе....мене ми е срам да го спомнам ТОЈ збор...мама вика дека после 20 години и ја ќе смеам да го користам...

Ti ako se sramis ne go spomnuvaj samo napisi go ovde nie ke go spomneme za tebe.
Aj probaj..eee a kako ni bese nas ko nemavme interneti da se vezbame. Se sme vezbale na licu mesta.

а бре никој од град нејчи да го објасни поимов ебаго... па читајте има и неписмен народ.. глеш и девојчено со сио срам и греФ од мајка овде прашува....

Jakov напиша:
Ti ako se sramis ne go spomnuvaj samo napisi go ovde nie ke go spomneme za tebe.
Aj probaj..eee a kako ni bese nas ko nemavme interneti da se vezbame. Se sme vezbale na licu mesta.

Полека...ух чек да вдишам длабоко...молитвата за успешните.. ссс...с...СССССССССССееее....у у у...аааа....*устата и се исуши отиде да се напие вода*

Ja mislam deka Vardarce znea so e tova seks, ama ke mora da go pocekame da se vrati od pazar pa da ni objasni. On ednas go citav go spomuvase toj zbor.

Vlad II Draculea напиша:
а бре никој од град нејчи да го објасни поимов ебаго... па читајте има и неписмен народ.. глеш и девојчено со сио срам и греФ од мајка овде прашува....
A stvarno toa poimot trebalo minimum dva-tri pati dnevno da se upotrebuva inaku nemalo efekt???

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom