Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ја колку банови иам изедено ти толку години немаш, млад господине.Една дешавка што да ти зборам..
Два-три банови ти мавнаа и одма сериозен стана бе...

до денес 23.09.голи жици под напон-
потоа поставено привремена заштита-капак
до денес беше вака,
и вака
после кроењето и чистењето.....Јас утре за малку.[DOUBLEPOST=1411498587][/DOUBLEPOST]ја и вчера
Седи сега...Јас сум за тоа рекордер, со 8 опомени, 5-6 баниви и незнам колку казнени поени ЗА помалку од 1000 мислења... @Џонтра Волта[DOUBLEPOST=1411498976][/DOUBLEPOST]И јас го прочитав до крај и да ти кажам право @Anco клошаришта и хејтери има насекаде. Ти гледаш да му ја поправиш оградада за утре тие да не се развалкаат во капините, а тие ти ронат бурек над глава... Е**ти младината... Толку да се безнадежни и да не ги интересира за ништо, незнам.Една дешавка што да ти зборам..
Два-три банови ти мавнаа и одма сериозен стана бе...
големо пано,3-4 м во ширина и високо над мене многу, и ниско до земји,полно со податоци за Матка
е оваа клупа е „кад смо млади били ми“ - тада за љубав ниси знала ти ...спомени и први бакнежи...
ова е нешто погоре по патеката,ништо од масата или потпирачи на клупата,а јас тука малку седнав да си сварам едно кафе на плинското, е онаа дупка во средина супер ми дојде за пластичната чаша,како порачана за тоа.
е за да се напиеш од оваа единствена чешма во целиот тој простор од нек.КМ ти треба оној Кличко на раменици да те качи. Зошто е тоа така оставам на вас да решите, а толку ми се пиеше вода, бар да ја пробам - природна.
оди шетај, седење дома,какво седнување во овие коприви.
еве ја и ширината на патеката,нема еден чекор во ширина,нема ограда а удолу провалија и вода.
еее. некогаш два чекора погоре имало и чешма тука,сега ништо.не може ни да се доближиш погоре.
аха, значи стварно сум работел нешто,не било лага. Ама ФАЛБАТА Е РЃА, тоа си го знам.Седи сега...Јас сум за тоа рекордер, со 8 опомени, 5-6 баниви и незнам колку казнени поени ЗА помалку од 1000 мислења... @Џонтра Волта
Исто и тој Џонта Волна, ептен курнази.