Ф
Фил Ајви
Гостин
Само прво гледав, видов колку се слепци у напад и сменив. После неискористени шанси очекувано беше дека ќе го јадеме.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
За постовзошто се согласувам со најголемиот дел од она што си го пишал. Само малку да те корегирам за делот на крајот.![]()
Да натурализираме не можеме, правилата не се како порано. Треба да игра во наше првенство играчот, незнам точно колку време, или да има наше потекло за да добие документи и тоа... Ние имаме квалитетни странци одвреме навреме но тие веднаш си одат. Останува само просекот. Значи ќе мораме со наши сили...
Нема шо да кажам освен да кажам дека не знаеме да изиграме еднаш за Македонија за публика со срце а ние шо П#ч“иииииии:nenene:
Ние си изигравме на доследно ниво. Шкотска од друга страна, не заслужи ни П од победа. Арно ама, животов не бил секогаш розов, и нас не не послужи среќата да погодиме 1-2 од прилично многуте шанси (како за нас). Тука и притисокот и искуството си го прави своето. Како и да е, со добра или лоша игра, загубивме, ќе чекаме шанси за наредно светско.
Brat ziti sve nemoj da mi kazues kako promasuaa goloj golemi igraci, fakt e deka Pandev trebase da dodade do Stojkov ne da izigrava nekoja zvezda.Veruj deka da asistirase do Stojkov sea ce go slavevmo a nemase da plukamo po nego:salut:Фудбалска ЗВЕЗДА Е!!!! Никој тоа неможе да го успори
А за грешки дали не смее да прави,земи погледи малце на www.youtube.com играчи од светска класа како промашуваат празни голови.![]()
fakt e deka Pandev trebase da dodade do Stojkov ne da izigrava nekoja zvezda.Veruj deka da asistirase do Stojkov sea ce go slavevmo a nemase da plukamo po nego:salut:
Brat ziti sve nemoj da mi kazues kako promasuaa goloj golemi igraci, fakt e deka Pandev trebase da dodade do Stojkov ne da izigrava nekoja zvezda.Veruj deka da asistirase do Stojkov sea ce go slavevmo a nemase da plukamo po nego:salut:
Пандев кога ја прими топката Стојкове беше во оффсајд. Но кога направи чекор два пред да шутне Стојков беше у дозволена ситуација, чиста ко суза :smir:
Нема врска, више друг играч играл со топката, смееше да му ја подаде :smir: