Шкотска - Македонија 2-0

• Креатор на темата Креатор на темата Ddime
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
несмееме да се потпреме само на пандев
мора да имаме уште еден напагач најмалце што ке втрчува во слободен простор
на пандев ке играат двајца одбрамбени фластер шо се вика

Нема што да загубиме,видовме дека Шкотите не се ништо посебно,изедоа 4 од Норвешка,јас би бил задоволен и со 0-1 :vozbud: сепак мислам дека вториот меч со Норвешка ќе биде далеку потежок,но да одиме со ред...со игра каква што имавме со Шпанија во првите 45 минути секого може да победиме :oeoeoe:

мое мислење е дека и на ова и та со норвешка утакмиците дека ке јадиме по 3-4 парчина

Одиме на победа, нема што да се загуби.

Или ќе победиме или ќе не декласираат. :toe:

Со четири бода од двата натпревари сигурно сме втори но мислам дека и двата натпревари ќе ги загубиме и на крајот пак ќе бидеме на проклетото четврто место.

Од двата натпревари мислам дека ќе имаме 4 бода, мислам дека ќе ги победиме Шкотска, а со Норвешка ќе изиграме нерешено. Дај боже да победиме и на двата натпревари :) :oleeee:

Васовски :je: конечно пак го викнаа :vozbud:

Сега се само од нас зависи. Ако победиме имаме историска шанса, ако изгубиме ќе биде штета и само наша вина.
Очекувам сепак победа, подобар противник сме.
Но само да не се опуштени многу, победија тука, не значи дека и таму ќе победат.
Со среќа момци :back:

да гледаме реално на работите од овие две утакмици може да освоиме само 1 бод и ништо повеке,но ако ги играме ситее утакмици т.е цел натпревар како со шпанија прво полувреме можно е да направиме изненадување,но мислам дека норвешка ке биде на 2 место во нашата група

Јас мислам дека не треба толку мнгогу да се надеваме на победа затоа што ако изгубиме ќе биде многу големо разочарувањето но дај боже да победиме...

еј ајде бе да ми кажете кај да најдем дрес на македонија ми треба за во утакмицата против норвешка..ве молам дајте некој побрз одговор:smir:

еј ајде бе да ми кажете кај да најдем дрес на македонија ми треба за во утакмицата против норвешка..ве молам дајте некој побрз одговор:smir:

Во Адидас се продаваат.

даа ама знаеш во што е проблемот_ не живеам во македонија затоа...па затоа еееј сум заборавил да запишем,мислев да си купим онлине,со нарачка;)

Мораме да одиме на победа,изгледа дека Шкотска ќе биде полесен противник од Норвешка

ЕДВАЈ ЧЕКАМ ДА ДОЈДЕ ДЕНОТ!!!

Мислам како шо кажаа и повеке форумџии, дека ни одговара играта со островјаните секогаш сме имале добри игри против нив (Ирците, Англичаните и сега последново со Шкотланганите).
Веке полека почнувам да го менам мислењето за Јонуз, изгледа дека добро ги запознал способностите на играчите кои беа со него во Младинската Репрезенатција. Солидно поставување на играчите (секако дека секогаш може и подобро), и добро калкулирањее со Пандев, нешто што не сме навивканти да гледаме таква игра од него во Репрезентација.
Така да сега натпреварот шо следува со Шкотите мислам дека сме спремни за изненадување на сите скептици, дека имаме играчи за такво нешто шо се нарекува Светско или Еврпоско првенстово!
Уште сега прогнозирам резултат 1 - 2 (0 - 2 полувреме):vozbud:

да гледаме реално на работите од овие две утакмици може да освоиме само 1 бод и ништо повеке,но ако ги играме ситее утакмици т.е цел натпревар како со шпанија прво полувреме можно е да направиме изненадување,но мислам дека норвешка ке биде на 2 место во нашата група

Се гледа колку ги гледаш работите реално.. кога можевме до сега да го задржиме второто место до сега зошто да не и до крајот, плус репрезентативците може да се каже дека сега се во најдобрата форма само треба Јонуз да поработи малку повеќе да играат две полувремиња а не само едно, Шкотска и Норвешка според мене се просечни тимови со кои имаме шанси за победа иако играме на гостински терен.

Моментална табела:
- Холандија (21)
- Македонија (7)
- Шкотска (7)
- Норвешка (6)
- Исланд (4)

Холандија и Исланд имаат една повеќе изиграна утакмицата, по 7 имаат.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom