Шкотска - Македонија 2-0

• Креатор на темата Креатор на темата Ddime
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Шкотска-Македонија 0-1.
Гол во 90 минута и тоа автогол.
Колку сакам да го видам тоа сценарио.

Можи и така, шо е до мене!!! Со душа ги чекам тие два натпревари и жалам шо се избрукавме со Исланд и шо не победивме дома со Норвешка!!! Ама како и да е додека има и само најмала шанса јас се надевам!!!

Одиме на победа се знае. Ке ги победиме Шкотска со сигурност поз

ќе бидам на стадион. се надевам ќе донесам среќа за нашите :)

:oeoeoe::oeoeoe::oeoeoe:

ќе офарбам црвено-жолто на мене се што може да се офарба :)

ќе бидам на стадион. се надевам ќе донесам среќа за нашите :)

:oeoeoe::oeoeoe::oeoeoe:

ќе офарбам црвено-жолто на мене се што може да се офарба :)

ААаааххх колку ли само ти завидувам!!!!

Аллоооо без апартка ако отидеш ја лично ке се заангажирам да те банираат! ЛОЛ

Шала настрана , спремај го апаратот уште сега, за да ни доловиш атмосвера!:smir:

Досега мислев дека полесни ќе ни биде со Норвешка отколку со Шкотска,ама со победата од 4-0 се сменија плановите.Сега се отвораат многу калкулации но по некоја математика со победа над Шкотска 80% играме бараж.Ако може некој да стави распоред на натпреварите до ккрајот во оваа група.

Норвешка

Шкотска

19/08/09

Исланд

Норвешка

05/09/09

Шкотска

Македонија

05/09/09

Норвешка

Македонија

09/09/09

Шкотска

Холандија

09/09/09

Досега мислев дека полесни ќе ни биде со Норвешка отколку со Шкотска,ама со победата од 4-0 се сменија плановите.Сега се отвораат многу калкулации но по некоја математика со победа над Шкотска 80% играме бараж.Ако може некој да стави распоред на натпреварите до ккрајот во оваа група.

Fudbal 24 i ja go gledam kako sasavo ispadna, citaj odozgora nadole par pa datum odi.:toe:

Норвешка-Шкотска-->19/08/09

Исланд-Норвешка-->05/09/09

Шкотска-Македонија-->05/09/09

Норвешка-Македонија-->09/09/09

Шкотска-Холандија09/09/09

вака ќе ми дое некако,по прегледно :)

Норвешка-Шкотска-->19/08/09

Исланд-Норвешка-->05/09/09

Шкотска-Македонија-->05/09/09

Норвешка-Македонија-->09/09/09

Шкотска-Холандија09/09/09

вака ќе ми дое некако,по прегледно :)
Pa ni e da si gledame za nas, a drugive nemale bas lesni natprevari.

па немаат,Шкотите изгубија веќе од Норвежаните,ќе изгубат и од нас,после со Холандија нема да биде битна таа утакмица ваљда,Норвежаниве 1 бод дали ќе освојат у Исланд,ние и нив ќе ги тепаме
и сите задоволни,ние Бараж идеме и така:)
:back:

па немаат,Шкотите изгубија веќе од Норвежаните,ќе изгубат и од нас,после со Холандија нема да биде битна таа утакмица ваљда,Норвежаниве 1 бод дали ќе освојат у Исланд,ние и нив ќе ги тепаме
и сите задоволни,ние Бараж идеме и така:)
:back:

Од твоја уста у божји уши!:pop:

Претпоставувам знаете дека од 9 групи само 8 второпласирани ќе играат бараж. Една ќе си остане со празни раце. Со оглед на тоа дека во нашата група Холандија ги собра сите бодови, голема е веројатноста вториот од наша група да биде тој што нема да игра бараж.
Имаше низ веснициве некоја поврзана математика со резултатите од други групи и пишуваше дека само таа група со Северна Ирска ни е шансата да ја престигнеме. :toe:
Кого не го мрзи, нека ги разгледа табелите, сега за сега битно е да стигнеме до тоа второ место. А се знае како може, само со 2 победи :)

Од колку саат се игра со Шкотска? Сигурно е од 4. Сабота паѓа 5ти.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom