Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Многу вицкасти членови сме имале мајката.
Купи си во Саломон, мој предлог. Најубави ранци имаат, можеби се малку поскапи ама издржливи се, доста квалитетни. :smir:
Абе и Рован Аткинсон ќе го надминат од што се вицкасти, ептен духовити постови. :icon_roll
Инаку и јас сум во потрага по ранец, во петок и така ќе одам низ Центар па ќе разгледам. Кај имаше Саломон точно?
Не ме бива баш за објаснување, ама ај ќе пробам. Влегуваш во трговски откај плоштад и тука кај Германос вртиш лево, па право ќе излезеш кај една менувачница ми се чини. Одиш десно па продолжуваш право, некои кафичи има тука и од десна страна тие продавничките една е Саломон. Ќе се снајдеш, тука во близина е и Словенија Спорт бившо, сега мислам Емилијано е.:smir:
Ок, знам барем од кое место да тргнам, па од таму натака ќе се снајдам. Фала.![]()
П.С.
Еден совет од мене ако веќе земаш Саломон, земи си од Wanderer 28 наместо Wanderer 25. 1000 денари е максимум мислам разликата а добиваш преграда плус и многу повеќе простор. Нема место за опрема физичко во 25ката![]()