Каде да си купам ранец?

• Креатор на темата Креатор на темата nnnnnnn
  • Време на започнување Време на започнување
Многу вицкасти членови сме имале мајката.

Купи си во Саломон, мој предлог. Најубави ранци имаат, можеби се малку поскапи ама издржливи се, доста квалитетни. :smir:

Многу вицкасти членови сме имале мајката.

Купи си во Саломон, мој предлог. Најубави ранци имаат, можеби се малку поскапи ама издржливи се, доста квалитетни. :smir:

Абе и Рован Аткинсон ќе го надминат од што се вицкасти, ептен духовити постови. :icon_roll

Инаку и јас сум во потрага по ранец, во петок и така ќе одам низ Центар па ќе разгледам. Кај имаше Саломон точно?

Абе и Рован Аткинсон ќе го надминат од што се вицкасти, ептен духовити постови. :icon_roll

Инаку и јас сум во потрага по ранец, во петок и така ќе одам низ Центар па ќе разгледам. Кај имаше Саломон точно?

Не ме бива баш за објаснување, ама ај ќе пробам. Влегуваш во трговски откај плоштад и тука кај Германос вртиш лево, па право ќе излезеш кај една менувачница ми се чини. Одиш десно па продолжуваш право, некои кафичи има тука и од десна страна тие продавничките една е Саломон. Ќе се снајдеш, тука во близина е и Словенија Спорт бившо, сега мислам Емилијано е.:smir:

Не ме бива баш за објаснување, ама ај ќе пробам. Влегуваш во трговски откај плоштад и тука кај Германос вртиш лево, па право ќе излезеш кај една менувачница ми се чини. Одиш десно па продолжуваш право, некои кафичи има тука и од десна страна тие продавничките една е Саломон. Ќе се снајдеш, тука во близина е и Словенија Спорт бившо, сега мислам Емилијано е.:smir:

Ок, знам барем од кое место да тргнам, па од таму натака ќе се снајдам. Фала. :)

Ок, знам барем од кое место да тргнам, па од таму натака ќе се снајдам. Фала. :)

П.С.

Еден совет од мене ако веќе земаш Саломон, земи си од Wanderer 28 наместо Wanderer 25. 1000 денари е максимум мислам разликата а добиваш преграда плус и многу повеќе простор. Нема место за опрема физичко во 25ката :)

fala :pipi:
a za vickastive me tesat deka ima nekoj so poise slobodno nepotrebno vreme od mene :wink:

Зелен Пазар секоја година нов господ да те види:helou:

Јас ќе ти го продадам мојот ранец пиши ако си заинтересирана многу е зачуван пола учебна година е носен само и тоа речиси празен:)

Зависи какви сакаш , ако сакаш квалитетен Саломон а ако сакаш нешто „пофенци“ земи си од Madness , X-Shop или Drop -In . Јас лично би ти препорачал од Drop In на попуст им се сега.

Ранец како ранец, ќе си земам од Чаршија за 400 максимум каде што во ГТЦ е 800 па нагоре ИСТИОТ!

Јас лани зедов од Converse.
Убај се и на фаца(:pos:)а и издржливи.
Види разгледај си:wink:

И ја земав од Converse прошлата..за оваа ќе видиме..и онака не носам книги нешо баш..за тетратчиња, нешо помало :):)

Си имам два од Nike.. едниот е црн и поголем,а другиот розоw и помал..
задоволна сум, можда ги платив и двата над 1000,ама сепак вредат за парите

П.С.

Еден совет од мене ако веќе земаш Саломон, земи си од Wanderer 28 наместо Wanderer 25. 1000 денари е максимум мислам разликата а добиваш преграда плус и многу повеќе простор. Нема место за опрема физичко во 25ката :)

Денес шетав по ГТЦ и одеднаш влегов во продавница со опрема за која тек после некое време видов дека била Саломон, значи без да барам најдов. =]]
И видов неколку типови на ранци, ама баш 25-ката (ваљда Wanderer беше) најмногу ми фати око (само на тој ранец му го приметив името), па ако не најдам нешто подобро од ова дефинитивно ќе биде мој избор. Можеби меѓу другите ранци била и 28-мицата, ама ниеден друг не ме бендиса од прв поглед. :wink:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom