Брачни прстени, дијамантски?

• Креатор на темата Креатор на темата Misirkov
  • Време на започнување Време на започнување
Дијамант е многу практична работа. На све иде. Исто ко тегет чарапа. И не е лошо, периодично да се потсетува избраничката на вашето срце колку ви значи. Бар еднаш годишно.
Ете јас, дваесеттиот го чекам, кај и да е.

Epa ako moze coek da si dozvoli diamantski prsten zaso da ne bide takov :)

i jas ne sakam dijamanti,preferiram belo zlato i platina bez kamcinja,ko na primer:
bulgari_ringe_g.jpg

Jas podrzuvam daruvanje dijamantski prsten pri veridba. Koga se verivme so devojka mi i kupiv zlaten prsten so dijamant(0.31k) malecko ama simpaticno.
Sepak ja pretstavuva namerata, vecen dijamant, vecna ljubov!!
I + dobar filing mi be6e koga go kupuvav:)

georgi25 напиша:
Jas podrzuvam daruvanje dijamantski prsten pri veridba. Koga se verivme so devojka mi i kupiv zlaten prsten so dijamant(0.31k) malecko ama simpaticno.
Masko na mesto baska goleminata na kamenot ne e bitna , biten e gestot!
I kako deverica ke gi pozdravam Sandra i Zbrat so pesnata :
Prsten mi padna , prsten mi padna neso
prsten mi padna neso otade rekaa
otade rakaa neso otadeee rekaaa
po pesocina......... ehaaaa , si se spreman jas , aj tuku de:)

AH BEEEEE..materijalisti edni:)))...abe od seker da e najubavo ke da e!!!...ako te saka ona milata...ke si go pretvori sekerot vo dijamant..ljubov ne e za oci..za srce e!!!..ajt zdravo

Seker ke se stopi i na kraj jebes i ljuboov i prsten :) I onaka sekogas vo maglata zavrshuva se

ragazza напиша:
Seker ke se stopi i na kraj jebes i ljuboov i prsten :) I onaka sekogas vo maglata zavrshuva se

A sto bi ti znacel toj prsten bez ljubovta...ako e gest na ljubov..treba da ostane vo ljubov kakov i da e:)))...

DACY напиша:
A sto bi ti znacel toj prsten bez ljubovta...ako e gest na ljubov..treba da ostane vo ljubov kakov i da e:)))...
Tocno , zaklucok , ne e do prstenot nego do ljubofta aposo ljubof nema jebes i prsten i se:)

georgi25 напиша:

Бравос!!! Баш така!

ако имам пари ќе и купам ако не сега што да правиме , на крај важно е да е со љубов, дијамантски или не ......

sekako najvazna e ljubovta!ama nastanot sto se narekuva verudba i podocna svadba e eden od 5te najvazni vo zivotot na sekoj poedinec,kako na mazot taka i na zenata!Mislam deka zadovolstvoto i custvoto na sreka e obostrano-i od onoj koj go kupuva i od taa sto ke go nosi,zasto sepak so nego se obelezuva nov pocetok,nov nacin na zivot..za onie koi go smetaat brakot za svet,prstenot podaren po povod veridbata znaci neso golemo,besceneto,bez razlika kolku vredi ili ne...sepak,dijamantskiot bi bil najpogoden za vakvata situacija!

И што ако не добие ништо па морало прстен ц ц ц ц
Абе со тие верувања преку к*р кекој ќе каже вака и сите така ќе прават ц ц ц ц

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom