Што е за вас предизвик?

• Креатор на темата Креатор на темата Blackout
  • Време на започнување Време на започнување

Blackout

An emotional retard
Член од
14 мај 2009
Мислења
1.690
Поени од реакции
451
Во последно време на форумов прочитав еден куп вакви и слични мислења (да не ги барам сега сите)

Не може да е..м женска што не ми е предизвик,
и тоа ти е.
Џабе све.

и ме интересира: Што вие машките подразбирате под предизвик кај една девојка?
Да не може лесно да се дојде до неа? Или?
Ај да видиме ова од ваша гледна точка.......

Генерално, за мажите не се интересни девојки кои ќе бидат освоени веднаш и однесени во кревет. Само при тоа, не ми е јасно зошто мажите после кукаат дека девојките биле недостижни, се правеле “пи*ки“ со кренати носеви и не знам што. :toe:

За мене предизвик девојка не постои. Машко женските односи не ги гледам како натпревар туку како взаемно задоволство, и девојки кои сметаат дека треба да се борам за нив и да изигруваат трофеј ги сметам за малоумни и одвратни.

Предизвик е да најдам девојка што ќе биде доста слична со мене, и да ја освојам, без разлика на СЕ. Ама под услов и она да е заинтересирана.

Ама под услов и она да е заинтересирана.

ти како грешка да го разбираш концептот предизвик.:toe:
ако и таа е веќе заинтересирана тука предизвикот го нема.

како и да е, предизвик за мене е да ја видам, а да не ја познавам, па ако ми се допаѓа да ја освојам.

Предизвик за да свртиш некоја женска?.. :vozbud:
Индивидуално. Може да биде девојка што важи за поим у школо, факултет, одредени кругови.. пред се заради реклама, бидејќи сите ја посакуваат, за некого шефицата пошо му е претпоставена или некоја за која си чул дека е опасна ко Џена Хејз во кревет, може некоја што те испровоцирала и предизвикала со одреден муабет или едноставно не ја познаваш туку чисто физичкиот изглед и движењата прават да ти биде предизвик да и..., whatever :) Ко што на одредена девојка и е предизвик да го сврти типот со БМВ кабриолет или водителот од А1. Или нека биде колегата со сите 10ки у индекс за “поштените“..

Предизвик е и да не ја извараш девојка ти на пример.. :baeh:

интересни де девојките што ти даваат чуство дека им се допаѓаш ама те мачат малце...се разбирља не душа да ми извади туку онака со некои женски тактити....

За мене предизвик девојка не постои. Машко женските односи не ги гледам како натпревар туку како взаемно задоволство, и девојки кои сметаат дека треба да се борам за нив и да изигруваат трофеј ги сметам за малоумни и одвратни.
Исто како и мажите кои ги гледаат како трофеи а себе се гледаат како ловци. Натпревар, победници и поразени, абе чуда се прават за пумпање его, колку и да ни изгледа неразумно. Од една страна има кукање за еднаквост на половите, а од друга страна половите се поларизираат - ловци и трофеи. Свашта.

Предизвик , у случајов кога на некоја опасна женска сите и јадат од рака и ги обработува како што таа сака, за тебе ќе биде предизвик да ја свртиш ситуацијата во твоја полза, т.е таа да ти јаде од твоја рака :)

Девојка шо не се дава, а инсистира на флерт..

Па сигурно не ми е предизвик да симнувам ѕвезди и да се праам twilight-романтичен тип, а несакам ни глумење лудило у стилот јас сум недопирлива. Нормално.

Значи од досега напишаното јас сватив за машките дека сакаат да бидат со авторитетни девојки и девојки кои се (прават) недостижни?!?!!?

Значи од досега напишаното јас сватив за машките дека сакаат да бидат со авторитетни девојки и девојки кои се (прават) недостижни?!?!!?
па ако воопшто не се прави недостижна ... ќе биде како лесна девојка...ако претерано се преправа и тоа е лошо за нас...златна средина:XD:

Јас искрено мислев дека има повеќе филозофија во тоа предизвик,дека не се работи само за тоа колку е девојката ,,лесна,, или ,,тешка,,.........

Јас искрено мислев дека има повеќе филозофија во тоа предизвик,дека не се работи само за тоа колку е девојката ,,лесна,, или ,,тешка,,.........

Хм,филозофија бараш.
Не е тоа дали е лесна или не девојката.
Они сакаат некоја да ги заведе,шармира,воодушеви...но не да скокне одма во кревет,малку да се измачат,да се потрудат да дојдат до неа...ручекот ке ти е послаток ако сам си го зготвиш и потрошиш време за него.

мислам дека погрешно ќе те насочат, ќе ти помине животот инсистирајќи да си „авторитетна“. еве јас да ти кажам која е за мене предизвик:

да знае да разговара, ама да не биде ситничарка и да го тупи,
да не глуми „авторитетна“ и ладна, туку да покаже чувства, макар и негативни и
да ја бива за секс, односно барем да не дреме како здрвена при секс и да чека се да направи машкото. (предизвик би било да каже нешто што знае и има намера да прави)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom