Bernays Propaganda

• Креатор на темата Креатор на темата the Consigliere
  • Време на започнување Време на започнување
Ја читав рецензијата на плагијат го ранкуваат со високите 9/10 демек нетенденциозно па ќе видиме. Првиот албум им е супер за наши услови зошто од Архангел наваму немаме видено саглам текст.

Заразен сум нив денвиве. Дефинитивно еден од најдобрите бендови ако не и најдобар во моментов во Македонија, секоја чест.

Мене лично, повеќе ми се свија првиот албум "Happiness Machines". Незнам, поразбирливи ми се текстовите и музиката повеќе ме исполнува. Али си имаат они публика и луѓе кои ги сакаат во секое светло :)

Кристина ја доживувам ко инди рок конверс принцеза. Вистинска ментална онанија у нивните песни, многу сурова накострешена филозофија, многу длабочина - браво.

Не знам дали само јас приметувам ама на Кристина гласот некако се посигурен и посигурен од настап во настап, браво.

И нивниот концерт - поддршка за Јапонија.
Бенд со анархо идеали подржува суперкапиталистичка земја. Yes.

Прво се луѓе па после се капиталисти, анархисти ,индијанци и сл.

Он топик: Вчера ги слушав XAXAXA т.е 3/4 од Bernays Propaganda како што самите се нарекуваат. Пријатно ме изненадија. Позитивно.

^ браво за муабетов погоре.

ce34d43d7a.jpg

:cuc:

Еве некои од новите песни, шо ќе ги свират у петок. После да не речетe не сум ви ги кажал па неспремни сте отишле:

Кога ќе искочи нов албум? Со нови песни мислам, "Играј слободно" знам дека сега излезе, ама се се ремикси...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom