Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата LaVista
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
ХА - ХА! Funnyy..

NOT!

Многу се залетавте некако... баш сакам да видам дали тоа ке ве удри по глава.

Тоа е само зафрканција.
Никој вас не ве спречува да се зафркавате со нашите играчи
Никој не ви спори дека имате добар тим оваа сезона, ама тоа не значи дека не треба да направиме некоја шега и да се насмееме

Јохан Кројф: Ако Барселона се опушти, Реал може да победи и со 6:2 :pos2::drk::baeh:

Јохан Кројф: Ако Барселона се опушти, Реал може да победи и со 6:2 :pos2::drk::baeh:

Е што де добро си кажал, ако се опуштиме ќе губиме. Зар не е така?

Па ако се опушти и може да го јадеме гадно ама тешко дека ќе се опушти.

У секој случај ќе биде многу тешка утакмица во сабота. Не се за потценување Реал, а и немаат изгубено утакмица на домашен терен оваа сезона.

леле меси вчера му кажа на педерчето: спреми се, ја доаѓам и давам по 4 гола на утакмица:helou:

У секој случај ќе биде многу тешка утакмица во сабота. Не се за потценување Реал, а и немаат изгубено утакмица на домашен терен оваа сезона.

Nema teska utakmica da bide ke gi pobedime nikoj ne ni moze na domasen terennn :drk:

Е што де добро си кажал, ако се опуштиме ќе губиме. Зар не е така?

hehehehe taka e normalno no ke vidite koj e Real na domasen teren :drk:

Меси им ја сокина мрежата синоќа на англичаните... VIva Barcelona!
Еве нешо од мене.. во чест на синоќешната победа
barcalogoh.jpg
[/IMG] :smir::smir::smir: VIVA BARCELONA VIVA BARCELONA VIVA BARCELONA VIVA BARCELONA

Многу повеќе се плашам од Интер(т.е. Мурињо) одколку од Реал.:smir:

Штета за Абидал, многу повеќе ќе придонесеше во одбраната отколку Максвел. Добро е Иниеста што се врати. Ќе биде убиствено трио со Меси и Чави. Се надевам дека Меси ќе си ја земе топката дома пак :)

Ништо чудно Пеп да излезе со оваа одбрана на Сантијаго,

--Алвес------Пиќе--------Милито------Пујол--

Милито да не го урочам, пу пу пу, али типот игра во феноменална форма...

Лево од Пиќе ќе да е Џовани ван Бронхорст што играше до пред некоја сезона во Барса би требало да ви текне :)

П.С Сликава Priceless најди ги Фабрегас и Пике

gerard-pique-fabregas-barcelona_6a32a154.jpg

Лево од Пиќе ќе да е Џовани ван Бронхорст што играше до пред некоја сезона во Барса би требало да ви текне :)

П.С Сликава Priceless најди ги Фабрегас и Пике

gerard-pique-fabregas-barcelona_6a32a154.jpg

Пиќе ќе да е тој што стои веднаш до голманот, а Фабрегас тој што клечи, првиот од лево. :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom