Што е за вас перверзија?

• Креатор на темата Креатор на темата Дивајн
  • Време на започнување Време на започнување
MarthaGraham напиша:
:icon_eek:
Има и официјален назив за сексот со дрва? Тоа значи дека е толку многу чест??:pos::pos::pos:
А како тогаш се вика секс со фотеља?:raz:

Theres also зоонекрофилија. :pos: :pos: Сериозен сум :)

Секс преку телефон помеѓу двајца што не се знаат ... виртуелни познаници де:lud: :icon_lol:

divine напиша:
Секс преку телефон помеѓу двајца што не се знаат ... виртуелни познаници де:lud: :icon_lol:

:pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos:
Значи хот лајн е перверзија. Точно.
Секс преку телефон...
ејјјј ми текна нештооооо:icon_lol::icon_lol::icon_lol::icon_lol::icon_lol::icon_lol::icon_lol:

ThA-BiTcH напиша:
:pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos:
Значи хот лајн е перверзија. Точно.
Секс преку телефон...
ејјјј ми текна нештооооо:icon_lol::icon_lol::icon_lol::icon_lol::icon_lol::icon_lol::icon_lol:

Ау да да ... тоа што зборевме на другата тема ... со некој што не го знаеш да се е*еш на телефон? Ау ... :lud: :ija: :icon_lol:

WOOOOOOOOOW dobra tema.Ali ja kako sto gledam spored vas sum cudak takada samo ke pisam deka za mene naj odvratno e sex so deca, stari i zivotni i itn .

Nisto ne e perverzija dodeka dvajcata partneri uzivaat vo toa i se svesni dodeka go pravat toa.

Eko1 напиша:
Лично работи кои што ги гледам како перверзни и што никогаш не би ги направил се.... било какви оргии (па макар и две девојки и јас).... менување на партнерки.... користење на било какви помагала (ме има мене нема што да користи друго освен мене :icon_lol: ).... отприлика е ова.... ако ми текне уште нешто ке додадам.... :icon_lol: :kajg:
- Брат не си свесен што пропушташ !!!! :sekss::sekss::sekss:

Spored mene perverzija ne e ni analen ni oralen sex...no za vrzuvanje i takvi stvari sado mazo mislam deka toa se nenormalni raboti.

ThA-BiTcH напиша:
ОВА МИ Е ПЕРЗЕРЗИЈА!:pov::pov::pov::pov:

Зш ма, ич не е.

сакаш да видиш перверзија, еве:

http://i3.photobucket.com/albums/y91/Dragon_Divider/blowing_husband_feeding_child.jpg
http://i3.photobucket.com/albums/y91/Dragon_Divider/goat_humping.jpg

mary_jane напиша:
епа вака на кратко-дефиниција за перверзија ми е Графилд :) ова не е навреда...

Зш?

Не сум ја вие? :):):)

http://i3.photobucket.com/albums/y91/Dragon_Divider/govegan-perverts.jpg

Pperverzija spored mene e koga nekoja ke te saka za pari

Perverzija za mene e sex so ovci, kozi, svinji , guski , kokoshki dodeka so sex so zgodni machki , vreli kuchki i ribi ne e perverzija sasvim e normalna pojava , mada i sex so rasni kobili me stava u dvoumenje dal e perverzija :)

секој си гледа на перверзијата од своја гледна точка така да според мене е ако нечие задоволство повеќе преовладува во сексот него нечие друго , така да само едната страна да диктира темпо и многу други работи што идат со темпото :):):):)
така да ако е прифатливо за двајцата партнери тоа е ОК , а ако е само од едниот , that's a problem

Vrzuvanje, maski, kamshici i takvi raboti mi se perverzni

pearl напиша:
Perverzija e se' sto vklucuva seks so:

1. deca
2. stari lica
3. mentalno retardirani
4. mrtovci
5. zivotni

Kazano ednostavno, so sekoe lice koe ne moze slobodno da ja iskaze svojata volja ili da se odbrani.
Se ostanato e OK, dokolku dvajcata go posakaat i se slozat na toa.
Ова е перврзија... А да и групен.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom