Што е за вас перверзија?

• Креатор на темата Креатор на темата Дивајн
  • Време на започнување Време на започнување

Дивајн

блаблабла
Член од
3 април 2005
Мислења
15.748
Поени од реакции
1.855
Има тема за тоа кои перверзии би ги правеле, но нема и таква за тоа што е според вас перверзно во сексот. Дали е тоа аналниот секс, можеби оралниот, или голтањето, или па врзување при самиот чин ...?
Има многу нешта што за некого се нормални, а за некого баш спротивно од тоа ... па ајде повелеле за кого, што, какво е:icon_lol:

Паааааа,шознам....За мене е перверзија само она што јас не би го направил никогаш,а не да се фалам,сум пробал многу нешта во сексот.
Никогаш не би пробал,со самото тоа,значи дека е за мене перверзија,е писинг,шитинг,садо мазо и сл.работи.
Но повторувам,она што за мене е перверзија,за некој друг не е,така да не би сакал да навредам ничија сексуална склоност.

Se do momentot dodeka i dvajcata partneri uzivaat vo site sexualni dejstva sto zaedno gi pravat,perverzija nema. Vo prviot moment koga edniot od niv ke pokaze odbojnost kon nesto sto drugiot saka,nastapuva perverzijata,se razbira za toj sto ne saka i ne moze da ja prifati. No,nesakajki mu ja nametnuva na partnerot,pa toj pocnuva da se cuvstvuva perverzen,iako za nego, mozebi e toa sto go posakuva sosema normalno.
Perverzijata e premnogu individualna rabota,ako gi izzememe neprirodnite nesta koi za site se neprirodni (sodomija na pr.).
Za nekogo trojkite se perverzni,za nekogo se normalni i vozbudlivi.Za nekogo grupniot sex e normalna rabota, za nekogo pak poveke od misionerska poza e perverzija.
Sekoj so svoite sklonosti,zelbi i potrebi,takov partner i si bara.

Бибика се сложувам со тебе. Но еве лично според мене нешто што никогаш не би прифатила и што ми е перверзно е групен секс. За никого и ништо на светов не би го направила тоа. Има уште нешто ваљда, ама ова ми е стандард.:)

divine напиша:
Бибика се сложувам со тебе. Но еве лично според мене нешто што никогаш не би прифатила и што ми е перверзно е групен секс. За никого и ништо на светов не би го направила тоа. Има уште нешто ваљда, ама ова ми е стандард.:)

Lele Divne cuti.;) Zborev generalno.:) Ako pocnam da kazuvam sto e za mene perverzno,ke me otkacite na traen BAN sto posto! Jas sum verojatno najortodoksniot zenski primerok na forumov,koga se sexualnite perverzii vo prasanje.Uste malku pa i samiot sex ke mi bide perverzen,xaxaxaxaaa...:)
Shegata na strana,ne prifacam grupen sex ni kako pomisla,razmena na partneri mi e vulgarna,trojki,cetvorki i slicni skupini ne razmatram uopste,a da ne zboram za ostanatite nesta za koi pogore,mislam Strumic zborese...pu..pu...bljak! (bez navreda kon onie sto se sto navedov preferiraat plizzz)

Перверзија ми се swing-parties...
Перверзија ми е да гледа порничи додека има секс со мене и на тоа да свршава ебате.
Перверзија ми е да не ги почитува моите желби и да мисли само на себе за време на сексот!!!

Бибика, нема бе што да се вреѓаат останатите што не мислат како тебе ... кажи си ако ти тежи:icon_lol:
Нема лутење дека никој нема ни корист ни штета од тоа што ти сакаш или не:wink:

Лично работи кои што ги гледам како перверзни и што никогаш не би ги направил се.... било какви оргии (па макар и две девојки и јас).... менување на партнерки.... користење на било какви помагала (ме има мене нема што да користи друго освен мене :icon_lol: ).... отприлика е ова.... ако ми текне уште нешто ке додадам.... :icon_lol: :kajg:

Самото мое секси тело ем става е доволна перверзија за жена да фати и да бега

Под перверзија јас подразбирам некој чин, кој предизвикува неудобност, одбивност и појавување на совест кај еден, или можеби и двајцата партнери.

MSV напиша:
Фригидноста е перверзија......:kajg:

E si ja kaza nema shto ....hahahaa

Perverzija vo krajnost mi e sex so zivotni i deca....drugoto e relativno...

Garfield напиша:
Еми како. Слушај, ја идев со една, а и на сестра и се допаѓав, мене ми беше се исто со која сум оти многу личеа. Ете, така, еден ден, дојде сестричката на гости. Бидна, па додје сестра и, па пак бидна. Утредента, кај нив (сами беа) во ист кревет лежеа, ја меѓу нив, бидна со едната па ни се придружи и сестричето.
јебига, лошо е што на крај после два дена се искараа која како и ја си заминав.
Во секој случај, сестри, две, мммммм!! Одеднаш. Се е можно кога си млад и будала т.е неарен! Затоа сум прауд оф ит а и за други нешта.

ОВА МИ Е ПЕРЗЕРЗИЈА!:pov::pov::pov::pov:

Allita напиша:
E si ja kaza nema shto ....hahahaa

Perverzija vo krajnost mi e sex so zivotni i deca....drugoto e relativno...

Me interesira dali sex so starci isto taka bi rekla deka e perverzija (za orjentacija da kazeme 65 godini i nagore) ili samo so deca?

Koga ke mi rece "Nemoj sega me boli glava, a znam deka ima Englesko prvenstvo na a1". :(

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom