СП атлетика - Берлин 2009

• Креатор на темата Креатор на темата ElNinho
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Што стана со атлетичарката од Јужна Африка која победи а се испостави дека е атлетичар кој се преправа дека е атлетичарка...ќе и/му правеле полов тест...хахаха ОПОРТУНИЗАМ...

Што стана со атлетичарката од Јужна Африка која победи а се испостави дека е атлетичар кој се преправа дека е атлетичарка...ќе и/му правеле полов тест...хахаха ОПОРТУНИЗАМ...

Нешто повеке за тоа имаш на линкот подоле

http://sportdenes.com/sport-miks/Аtlеtika/Еnigma-е-imеto-na-kastеr-sеmеnja.html

Е можи ова да е маж.. ги здроби во финале, со 50 метри му избега на конкурентките. А и личи на маж, набилдан/а е многу.

Туку некој да не знај шо напрај Џереми Воринер денес на 400 метри ? Ја пропуштив та трка ..

Што стана со германецот што фрлаше диск?? Како можеше во последна серија да фрли 69.47 метри за 23 сентиметри подобро од пољакот...

Што стана со германецот што фрлаше диск?? Како можеше во последна серија да фрли 69.47 метри за 23 сентиметри подобро од пољакот...

Хемија :)

Туку озбилно шо сила ќе беше. Во 6 фрлања 2 пати го подобри личниот рекорд и скрена буквално.

Е можи ова да е маж.. ги здроби во финале, со 50 метри му избега на конкурентките. А и личи на маж, набилдан/а е многу.

Туку некој да не знај шо напрај Џереми Воринер денес на 400 метри ? Ја пропуштив та трка ..
У финале е Воринер, најдобро истрча во својата група, ама во втората Мерит истрча нешто побрзо од него, ќе биде интересен дуелот меѓу овие двајца во финалето, му давам предност на Мерит. На 21-ви е финалето.

Добри стомачни има победникот на women's 800 метри. И рамен е-даска, нема гради за жена. Смешен и бизарен е цел настан. 3 недели ќе утрврдуват пол на личноста.
Замисли како и е неа доколку си е женско, нормално, како и сите други(Мадафакерите од ИААФ ќе ме гледат да не сум машко случајно). Навреда !

Мислам ОК, е... развиена си е и се тоа, ама сепак мислам дека е женско, само џабе комплицираат :raz:

Голема навреда е ова...а се знае од кој е покренато. Јас да сум на место на Јамајканциве ќе ги повлечам сите спортисти во знак на протест.:toe:

Кога е трката на 200 метри???

Вечерва во 20.30.
Денеска е и финалето во скок во височина, ќе биде интересно да се види што ќе направи хрватката Влашиќ.
Исто и 110 м. со пречки треба да биде добра трка.

Џереми Воринер(мој фаворит), како што гледам ќе трча во финале... Во колку саат само?

Башка 200 метри, трката кога е?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom