СП атлетика - Берлин 2009

• Креатор на темата Креатор на темата ElNinho
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Денеска очекувам победи на Влашиќ и на Болт, а мислам дека во една од овие дисциплини ќе се сруши светскиот рекорд.

Денеска очекувам победи на Влашиќ и на Болт, а мислам дека во една од овие дисциплини ќе се сруши светскиот рекорд.

скок во височина нема шанси да падни рекорд а на 200 м и таму не верувам оти нема конкуренција болт

Јусеин БОООООООООООООООООООЛТ=19.19 на 200 метри....Браво мајсторе. Значи дефинитивно му нема рамен на човеков:zver::zver::zver::zver:. Па не им бегаше многу на кривината за влез во последните 100 метри

Ајде нова тема за Болт:) Заслужи чоекот.. не ми се верва шо видов еј. 19.19 нов светски рекод.

Браво за Болт 19.19 вааооов.... ова ретко се случува..

Абе не го сакам овој Болт, не ја сакам Јамајка и се што излегуе од неа, повеќе сум за Американците, ама одличен е.

Иако, сигурен сум дека користи силна терапија која засега не ја фаќа сензорот, ама ќе се деси изгледа као со Мерион Џонс.

Интересно, руши рекорди, а нема да ме зачуди во иднина секој втор тркач да руши вака рекорди, иако пред се е талентот кој го поседува во голема мера.

Браво и честитки, иако на крај не е интересно кога нема ни малку битка, да беше Тајсон Геј, можда ќе беше поинтересно.

Немам коментар за Болт... Не можеме со ништо да го споредуваме, човекот како навистина да не е од оваа планета! :vozbud:
Честитки и за Влашиќ.

:uvo: Стварно Болт е луд .. 19.19 на само 22 години ....да го пратам да ми купи цигари ќе ми заврши брзо работа :pos2:

Браво за Влашиќ се виде по скоковите дека е за нијанса подобра од Фридрих и од Чичерова.

ЛЕЕЈ БОЛТ Е СТВАРНО МОЛЊА....Влашиќ заслужи да биде прво место,ама Болт-неам зборови више за човекот :S

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom